Fujitsu Siemens Amilo L1300

Laptop és tablet alkatrész webáruházunkban Fujitsu Siemens Amilo L1300 termékeket illetve szolgáltatásokat rendelhet meg.

Fujitsu Siemens Amilo L1300 maximális memória: * nincs adat

Fujitsu Siemens Amilo L1300 memória slotok száma: * nincs adat

Fujitsu Siemens Amilo L1300 processzor bővítés, csere lehetőségek: * hamarosan

* Jelen pillanatban rendelkezésre állnak ezek adatok, csak még a rendszerünk nem képes ezen információk megjelenítésére., információért forduljon hozzánk bizalommal.

Fujitsu Siemens Amilo L1300 készülékhez egyes alkatrészeket folyamatosan raktárkészleten tartjuk annak érdekében, hogy a leggyorsabb kiszolgálást tudjuk biztosítani. Webárhuházunkat úgy építettük fel, hogy azok az alkatrészek, amelyek mellett raktáron címkét látja, az valóban azonnal átvehető üzletünkben. A megrendelem címkével ellátott termék nem található raktáron, azt újonnan a gyártótól tudjuk megrendelni.

Reméljük, megtalálja azt az alkatrészt, kiegészítőt, általunk kínált szolgáltatásokat, amit Fujitsu Siemens Amilo L1300 készülékéhez keresett, de ha mégsem, kérjük forduljon hozzánk bizalommal: info@pcszerviz.com

Fujitsu Siemens Amilo L1300
Találatok száma: 105
1 / 6 oldal
Új
19V 60W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység
Bemeneti feszültség 220V hálózati, Adapter Teljesítmény 60W, Adapter Áramerősség 3,16A, Kimeneti feszültség 19V, Szín fekete
Raktáron
Részletek
5.599 Ft
Új
19V 65W laptop töltő (adapter) eredeti gyári tápegység. Delta
Bemeneti feszültség 220V hálózati, Adapter Teljesítmény 65W, Adapter Áramerősség 3,42A, Kimeneti feszültség 19V, Szín fekete
Raktáron
Részletek
9.500 Ft
Új
19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábel nélkül
Kimeneti feszültség 19V, Adapter Áramerősség 3,42A, Adapter Teljesítmény 65W, Bemeneti feszültség 220V hálózati, Szín fekete
Raktáron
Részletek
2.390 Ft
Új
19V 65W laptop töltő (adapter) utángyártott tápegység 220V kábellel
Bemeneti feszültség 220V hálózati, Adapter Teljesítmény 60W, Adapter Áramerősség 3,42A, Kimeneti feszültség 19V, Szín fekete
Raktáron
Részletek
2.891 Ft
Új
19V 90W töltő (adapter) utángyártott tápegység
Bemeneti feszültség 220V hálózati, Adapter Teljesítmény 90W, Adapter Áramerősség 4,74A, Kimeneti feszültség 19V, Szín fekete
Raktáron
Részletek
6.985 Ft
Új
4World sűrített levegő (600ml)
Raktáron
Részletek
1.900 Ft
Új
512MB DDR Notebook RAM memória 333MHz (DDR1)
Memória méret 512 MB, Memória frekvencia 333 Mhz, Memória típus DDR1, Memória tokozás DDR SODIMMS
Raktáron
Részletek
5.900 Ft
Új
Akku újrakondicionálás
Várható munkaídő 1-2 nap, Javítás helyszíne Szervizünkben történik
Raktáron
Részletek
1.500 Ft
Új
Alaplap javítása
Várható munkaídő 2-3 hét, Ingyenes szolgáltatás Szervizbe szállítás, Javítás helyszíne Szervizünkben történik
Raktáron
Részletek
44.450 Ft
Új
Allday slim vezeték nélküli optikai USB egér fehér
Egér típusa optikai, Érzékenység 800 dpi, Gombok száma 2 gomb, Gombok száma görgő, Felszereltég Vezeték nélküli
Raktáron
Részletek
1.590 Ft
Új
Allday slim vezeték nélküli optikai USB egér fekete
Egér típusa optikai, Érzékenység 800 dpi, Gombok száma 2 gomb, Gombok száma görgő, Felszereltég Vezeték nélküli
Raktáron
Részletek
1.590 Ft
Új
ATA optibay slim
Optikai meghajtó vastagsága Slim, HDD adatátviteli mód ATA, IDE, Háttértároló típusa Optibay - Rack, Csatlakozó IDE
Raktáron
Részletek
4.200 Ft
Új
ATA optibay slim
Optikai meghajtó vastagsága Slim, HDD adatátviteli mód ATA, IDE, HDD/SSD méret 2,5", Háttértároló típusa Optibay - Rack, Csatlakozó IDE
Raktáron
Részletek
3.900 Ft
Új
Autós töltő (adapter) Utángyártott
Bemeneti feszültség 12V Autós, Adapter Teljesítmény 90W, Adapter Áramerősség 4,74A, Kimeneti feszültség 19V, Szín fekete
Raktáron
Részletek
7.620 Ft
Új
Billentyűzet matrica (magyar nyelvű, fekete alapon fehér betű)
Billentyűzet kiosztás Magyar, Szín fekete, Szín fehér
Raktáron
Részletek
2.540 Ft
Új
Biztonsági kábel
Raktáron
Részletek
991 Ft
Használt
CD/DVD író olvasó Slim (ATA)
Optikai meghajtó vastagsága Slim, HDD adatátviteli mód ATA, IDE, Háttértároló típusa DVD író, Csatlakozó IDE
Raktáron
Részletek
4.000 Ft
Új
Ezüst mini bluetooth kihangosító hangfal, hangszóró
Felszereltég Bluetooth, Felszereltég Hangszóró, Szín ezüst, Csatlakozó USB
Raktáron
Részletek
4.900 Ft
Találatok száma: 105
1 / 6 oldal
Reméljük megtalálta azt az alkatrészt, kiegészítőt, általunk kínált szolgáltatásokat amit Fujitsu Siemens Amilo L1300 készülékéhez keresett, de ha mégsem, kérjük forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Webes kapcsolat: segitseg.pcszerviz.com

e-mail: info@pcszerviz.com

Telefonszámunk: +36 1 808-9390

További elérhetőségeink: Kapcsolat


Fujitsu garanciális szerviz

Tájékoztatás a Fujitsu által nyújtott különféle típusú garanciális szolgáltatásokról, valamint a garancia érvényesítésének feltételeiről.

Ha termékére Korlátozott Globális Garancia érvényes, felhívjuk figyelmét, hogy ezt a garanciát a világ minden olyan országában érvényesítheti, ahol a Fujitsu közvetlenül vagy képviselőin keresztül jelen van, amennyiben a vonatkozó garanciális szolgáltatások az adott országban elérhetők.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a célországban vagy -régióban érvényes garanciális szolgáltatások tartalma és az ott meghatározott válaszidők (amennyiben vannak) eltérhetnek az eladási országban alkalmazottól. Ezért mielőtt bármely országban garanciális szolgáltatást igényelne, a helyi Service Desknél vagy szervizreferensnél ellenőriznie kell, hogy rendelkezésre állnak-e a szükséges helyi szervizkapacitások és/vagy a vonatkozó garanciális szolgáltatások.

Begyűjtés és Visszaküdés szerviz-szolgáltatás

Begyűjtés és Visszaküdés szerviz-szolgáltatás

Ügyfél a hibás eszközt telefonon jelenti be a Service Desk felé. Ha a Service Desk telefonon nem tudja megoldani a problémát, az eszközt be kell gyűjteni az ügyféltől és javítóközpontba kell vinni javítás céljából. Javítás után az eszközt vissza kell adni ügyfél részére. Garanciális esetben Fujitsu Technology Solutions visel minden begyűjtéssel kapcsolatos költséget, a szükséges munka ill. az anyagok és/vagy cseredarabok költségét, valamint a készülék visszatérítésének költségét.

 

Futárszolgálat

 
Futárszolgálat Garanciális információk az Ajtótól Ajtóig szolgáltatásról

 

Cserélhető részegységekre vonatkozó garancia

Cserélhető részegységekre vonatkozó garancia

Service Desk munkakársunkkal való egyeztetés után az ügyfél köteles a hibás terméket bevinni egy Fujitsu által minősített szervizpontra (szervizpartner vagy javítóközpont). Garanciális esetben Fujitsu viseli a hiba javításával kapcsolatos költséget, illetve a szükséges anyagok és/vagy cseredarabok költségét. A keletkezett munkaidővel és a minősített szervizpontra (szervizpartner vagy javítóközpont) való szállítás és elszállítás költségeit ügyfél viseli

 

Helyszíni szerviz-szolgáltatás

Helyszíni szerviz-szolgáltatás Ügyfél a hibás eszközt telefonon jelenti be a Service Desk felé. Ha a rendellenességet a Service Desk nem tudja telefonos segítségnyújtással kijavítani, akkor ezt a Fujitsu szervizpartner köteles kijavítani ügyfél telephelyén.
A helyben végzett szerviz feltétele, hogy ügyfél telephelye 50 km távolságon vagy egy órányi utazási időn belül található a Fujitsu szervizpartnertől vagy Fujitsu javítóközponttól. Ha az út ennél hosszabb, Fujitsu fenntartja magának a jogot, hogy minden felmerülő utazással és utazásra fordított idővel kapcsolatos költséget kiszámlázzon az ügyféllel való egyeztetés után, vagy a készüléket úgy javítsa ki, hogy azt az ügyfél beviszi egy Fujitsu javítóközpontba. Utóbbi abban az esetben is érvényes, ha a javítás a helyszínen nem végezhető el.

 

Vissza a kiinduláshozVissza a kiinduláshoz
Service Desk munkakársunkkal való egyeztetés után az ügyfél köteles a hibás terméket bevinni egy Fujitsu által minősített szervizpontra (szervizpartner vagy javítóközpont). Garanciális esetben Fujitsu vállalja a felmerülő munka- és anyagköltségeket.
A szervizpontra (szervizpartnerbe vagy javítóközpontba) való szállítás és elszállítás kockázatát és költségeit ügyfél viseli. 

Korlátozott érvényességű garancia a részegységekre.
A következő termékek esetében a garancia érvényessége változhat ahhoz képest, amely a termékkel együtt megvásárolt részegységekre vonatkozik. Ha kíváncsi arra, hogy van-e bármiféle garanciális időbeli korlátozás a következő részegységek esetében, olvassa el a hozzájuk mellékelt garancialevelet, eredeti számlát vagy eredeti szállítói feljegyzéseket.
Részegység


  Külső billentyűzet
 • Egér
 • Akkumulátorok, elemek&
 • Külső hangszórók, mikrofon, fejhallgatók
 • APC UPS

 

Beküldés szerviz-szolgáltatás (Return-to-Base)

Beküldés szerviz-szolgáltatás Ügyfél a hibás eszközt telefonon jelenti be a Service Desk felé. Ha a Service Desk nem tudja megoldani a problémát telefonon keresztül, ügyfél tájékozatást kap, hogy mely Fujitsu szervizpartnerhez viheti el az eszközét. A termék eljuttatásáért és biztosításáért ezért ügyfél a felelős. A szállítási és biztosítási költségeket ügyfél viseli. Fujitsu vállalja az anyagokkal és cseredarabokkal, valamint szükséges munkaidővel kapcsolatos költségeket, továbbá a postai visszaküldés költségét feladó részére vagy bármely címre, amelyen az adott országban a Fujitsu által minősített szervizpartner elérhető.

 

 

Ügyfélszolgálat

A Fujitsu által értékesített általános szerviz csomagok, garanciakiterjesztések az általános nyitvatartási ido alatt érvényesek. A speciális, egyedi ( pl. 7x24 órás elérhetoség ) szolgáltatások csak az egyedileg megadott HOT-LINE telefonszámokon érhetoek el.

 

További információ: http://support.ts.fujitsu.com/warranty/index.asp?lng=HU&Level1=&LNID=3549


Fujitsu garanciális időn túli szerviz

Pcszerviz.com laptop szervizünk vállalja Fujitsu laptopok, notebookok, netbookok (Amilo, Lifebook és más típusok) nem garanciális, vagyis garancia időn túli javítását. Notebook szervizeléshez megfelelő, korszerű ipari eszközökkel felszerelve várjuk Önt és Fujitsu készülékét.

Felszereltségünknek köszönhetően fel vagyunk készülve arra, hogy nagyobb mennyiségű Fujitsu vagy más típusú notebook készülék javítsát, karbantartását elvégezzük. Nagyobb mennyiségű laptoppal vagy asztali számítógéppel rendelkező vállalkozások számára ez előnyt jelenthet.

Szervizelésünk kiterjed:

 • Memória bővítésére, azonnal raktárról
 • Merevlemez cseréjére, azonnal raktárról
 • Akkumulátorok cseréjére, azonnal raktárról
 • Töltők cseréjére, azonnal raktárról
 • Szoftveres karbantartásra, javításra, vírusos rendszerek helyreállítására
 • Operációs rendszerek telepítésére és adatmentésre
 • Notebookok és asztali gépek kitakarítására: portalanítás, hőelvezető anyagok cseréjére
 • Burkolati elemek cseréjére
 • Zsanértörött készülékek zsanér cseréjére
 • Billentyűzet cseréjére, azonnal raktárról
 • LCD kijelző cseréjére
 • Inverter cseréjére
 • Töltő csatlakozó aljzat cseréjére
 • Belső elektronikai panelek és kábelek cseréjére
 • Alaplap javításra


Személyesen Budapesti szervizünkben fogadjuk és szervizeljük a meghibásodott laptopokat, notebookokat: 

Címünk: 1142. Budapest Ungvár köz. 5.

Fujitsu notebookok garancia időn túli ügyintézése személyesen:

Ezt az opciót abban az esetben érdemes választani, ha személyesen szeretné megbeszélni velünk Fujitsu készülékével kapcsolatos problémákat.

Fujitsu készüléke szervizünkbe kerülése alkalmával munkalapot készítünk, amely tartalmazza a személyes, valamint Fujitsu laptop, tablet adatait. Minden munkalapot egyedi azonosítóval látunk el.

A laptop átvétele után a munkalapon leírt hibákat feltárjuk, bevizsgáljuk. A bevizsgálást követően értesítjük Önt a bevizsgálás eredményéről, és a javítási költségekről. Ügyfelünk kérésére, abban is szívesen segítünk, hogy a kiajánlott javítási ár arányban van-e a készülék aktuális értékével. Hardveres javítás igénylése esetén - amennyiben szükséges - Fujitsu laptopjához az alkatrészt megrendeljük. Amint az alkatrész rendelkezésünkre áll a szervizünkben, akkor azt nagyon rövid idő alatt beszereljük. Az alkatrész beszerelése után a beszerelt alkatrészt a rendelkezésünkre álló tesztelő eszközökkel leteszteljük.

Ezúton hívjuk fel tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy csak kérésre végzünk el teljeskörű tesztelést. Szoftveres hibák javítása esetén a munkát szinte azonnal elkezdjük. A munka időtartamáról valamint az elvégzendő műveletekről már az átvételkor tudunk tájékoztatást adni. A laptop, tablet tesztelése után értesítést küldünk (telefon és/vagy e-mailen) a javítás sikerességéről, az átvételi lehetőségekről.

Az értesítést követően a megjavított eszközt csak a Munkalap bemutatását követően tudjuk átadni. Amennyiben a munkalap nem található, úgy a készüléket csak a személyes adatok egyeztetése után tudjuk átadni.

Fujitsu notebookok garancia időn túli ügyintézése beküldött készülékek esetén:

Amennyiben nem Budapesti, illetve nem tud személyesen befáradni szervizünkbe, abban az esetben tud igényelni  Ingyenes szervizbe szállítást. Ezt DPD szállítmányozási cég végzi szervizközpontunk és Ön között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, weboldalunkon a szolgáltatások menüpont alatt megtalálja az Ingyenes szervizbe szállítást, és az adatokat kitöltve tudjuk küldeni a futárt Fujitsu készülékéért.

Ha ezt az opciót választja, akkor mindenképpen figyeljen a következőkre:

Kérjük, gondosan csomagolja be a készüléket:

 • Helyezze bele a készüléket az eredeti csomagolásba, ha az már nincs meg, akkor azzal azonos biztonságot nyújtó csomagolásba (ne csak laptop táskába)
 • Csatolja a készülék hiba leírását, és a hibajegy azonosítót is írja bele, amit e-mail-ben küldünk a szolgáltatás megrendelésével

A megbeszélt helyen és időben a DPD futárja átveszi Öntől a csomagot. Fujitsu készüléke szervizünkbe érkezése alkalmával munkalapot készítünk, amely tartalmazza a személyes, valamint Fujitsu laptop, tablet adatait. Minden munkalapot egyedi azonosítóval látunk el.

Az Ön által csatolva leírt hibákat feltárjuk, bevizsgáljuk. A bevizsgálást követően értesítjük Önt a bevizsgálás eredményéről, és a javítási költségekről. Ügyfelünk kérésére, abban is szívesen segítünk, hogy a kiajánlott javítási ár arányban van-e a készülék aktuális értékével. Hardveres javítás igénylése esetén - amennyiben szükséges - Fujitsu laptopjához az alkatrészt megrendeljük. Amint az alkatrész rendelkezésünkre áll a szervizünkben, akkor azt nagyon rövid idő alatt beszereljük. Az alkatrész beszerelése után a beszerelt alkatrészt a rendelkezésünkre álló tesztelő eszközökkel leteszteljük.

Ezúton hívjuk fel tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy csak kérésre végzünk el teljeskörű tesztelést. Szoftveres hibák javítása esetén a munkát szinte azonnal elkezdjük. A munka időtartamáról valamint az elvégzendő műveletekről már az átvételkor tudunk tájékoztatást adni. A laptop, tablet tesztelése után értesítést küldünk (telefon és/vagy e-mailen) a javítás sikerességéről, a visszaküldés időpontjáról, fizetési módokról.

Fizetés történhet utánvétellel, előre-utalássa, Paypal rendszerben.

Egyeztetést követően feladjuk a csomagot DPD futárszolgálattal, és visszaszállítja Önnek a készüléket arra a címre, ahonnan azt elhozta, vagy egy másik címre amit az egyeztetés folyamán megad.


Pickpackpoint_logo.png DPD Árgép Paypal Számlázz