Compaq 6735s

Laptop és tablet alkatrész webáruházunkban Compaq 6735s termékeket illetve szolgáltatásokat rendelhet meg.

Compaq 6735s maximális memória: * nincs adat

Compaq 6735s memória slotok száma: * nincs adat

Compaq 6735s processzor bővítés, csere lehetőségek: * hamarosan

* Jelen pillanatban rendelkezésre állnak ezek adatok, csak még a rendszerünk nem képes ezen információk megjelenítésére., információért forduljon hozzánk bizalommal.

Compaq 6735s készülékhez egyes alkatrészeket folyamatosan raktárkészleten tartjuk annak érdekében, hogy a leggyorsabb kiszolgálást tudjuk biztosítani. Webárhuházunkat úgy építettük fel, hogy azok az alkatrészek, amelyek mellett raktáron címkét látja, az valóban azonnal átvehető üzletünkben. A megrendelem címkével ellátott termék nem található raktáron, azt újonnan a gyártótól tudjuk megrendelni.

Reméljük, megtalálja azt az alkatrészt, kiegészítőt, általunk kínált szolgáltatásokat, amit Compaq 6735s készülékéhez keresett, de ha mégsem, kérjük forduljon hozzánk bizalommal: info@pcszerviz.com

Compaq 6735s
Találatok száma: 210
1 / 11 oldal
Új
 2nd SATA optibay slim 2.5" HDD, SDD Caddy (12mm vastag)
Optikai meghajtó vastagsága Slim, HDD adatátviteli mód SATA (1.5 Gbit/s), HDD adatátviteli mód SATA III (6 Gbit/s), HDD adatátviteli mód SATA II (3 Gbit/s), Háttértároló típusa Optibay - Rack
Raktáron
Részletek
4.200 Ft
Új
15.4" fényes laptop LCD kijelző, panel (WSXGA+)
Kijelző technológia LED, Kijelző méret 15,4", Kijelző felbontás 1680 x 1050 (WSXGA+), Kijelző képarány 16:10
Raktáron
Részletek
19.050 Ft
Új
15.4" fényes laptop LCD kijelző, panel (WXGA+)
Kijelző technológia LED, Kijelző méret 15,4", Kijelző felbontás 1440 x 900 (WXGA+), Kijelző képarány 16:10
Raktáron
Részletek
30.988 Ft
Használt
15.4" matt laptop LCD kijelző, panel (WSXGA+)
Kijelző technológia CCFL, Kijelző méret 15,4", Kijelző felbontás 1680 x 1050 (WSXGA+), Kijelző képarány 16:10
Raktáron
Részletek
15.000 Ft
Új
18.5V 120W laptop töltő (adapter) utángyártot tápegység
Kimeneti feszültség 18,5V, Adapter Áramerősség 6,5A, Adapter Teljesítmény 120W, Bemeneti feszültség 220V hálózati, Szín fekete
Raktáron
Részletek
7.990 Ft
Használt
18.5V 120W laptop töltő (adapter) utángyártot tápegység
Kimeneti feszültség 18,5V, Adapter Áramerősség 6,5A, Adapter Teljesítmény 120W, Bemeneti feszültség 220V hálózati, Szín fekete
Raktáron
Részletek
3.000 Ft
Használt
18.5V 4.9A 5.5mm X 2.5mm Pin inside Gyári eredeti 90W
Kimeneti feszültség 18,5V, Adapter Áramerősség 4,9A, Adapter Teljesítmény 90W, Bemeneti feszültség 220V hálózati, Szín fekete
Raktáron
Részletek
3.000 Ft
Új
1TB Toshiba 2.5" SATA-II 8MB cache notebook merevlemez
Háttértároló tárkapacitás 1 TB, HDD fordulatszám 5400 RPM, HDD/SSD méret 2,5", Háttártár cache 8 MB Cache, Háttértároló típusa Merevlemez
Raktáron
Részletek
18.000 Ft
Új
2.5" Külső HDD ház mobil rack bőr tokkal (Fekete) SATA USB 2.0 merevlemez tok
Szín fekete, HDD/SSD méret 2,5", Csatlakozó SATA
Raktáron
Részletek
1.400 Ft
Új
2GB DDR2 Notebook RAM memória 800MHz
Memória méret 2 GB, Memória frekvencia 800 MHz, Memória típus DDR2, Memória tokozás DDR2 SODIMMS
Raktáron
Részletek
7.215 Ft
Új
4World sűrített levegő (600ml)
Raktáron
Részletek
1.900 Ft
Használt
512MB DDR2 Notebook RAM memória 667MHz, 533MHz
Memória méret 512 MB, Memória tokozás DDR2 SODIMMS, Memória típus DDR2, Memória frekvencia 667 MHz
Raktáron
Részletek
500 Ft
Új
Akku újrakondicionálás
Várható munkaídő 1-2 nap, Javítás helyszíne Szervizünkben történik
Raktáron
Részletek
1.500 Ft
Új
Akkumulátor 4400 mAh
Akkumulátor kapacitás 4400 mAh, Akku technológia Li-Ion, Szín fekete, Gyári vagy utángyártott Utángyárott, Garancia 1 év garancia
Raktáron
Részletek
11.500 Ft
Új
Alaplap javítása
Várható munkaídő 2-3 hét, Ingyenes szolgáltatás Szervizbe szállítás, Javítás helyszíne Szervizünkben történik
Raktáron
Részletek
44.450 Ft
Új
Allday slim vezeték nélküli optikai USB egér fehér
Egér típusa optikai, Érzékenység 800 dpi, Gombok száma 2 gomb, Gombok száma görgő, Felszereltég Vezeték nélküli
Raktáron
Részletek
1.590 Ft
Új
Allday slim vezeték nélküli optikai USB egér fekete
Egér típusa optikai, Érzékenység 800 dpi, Gombok száma 2 gomb, Gombok száma görgő, Felszereltég Vezeték nélküli
Raktáron
Részletek
1.590 Ft
Új
Billentyűzet matrica (magyar nyelvű, fekete alapon fehér betű)
Billentyűzet kiosztás Magyar, Szín fekete, Szín fehér
Raktáron
Részletek
2.540 Ft
Új
Biztonsági kábel
Raktáron
Részletek
991 Ft
Találatok száma: 210
1 / 11 oldal
Reméljük megtalálta azt az alkatrészt, kiegészítőt, általunk kínált szolgáltatásokat amit Compaq 6735s készülékéhez keresett, de ha mégsem, kérjük forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Webes kapcsolat: segitseg.pcszerviz.com

e-mail: info@pcszerviz.com

Telefonszámunk: +36 1 808-9390

További elérhetőségeink: Kapcsolat


HP garanciális szerviz

Amennyiben nem biztos benne, hogy gépe garanciális, vagy nem garanciális, keressen fel minket bizalommal ügyfélszolgálatunkon, és segítünk önnek megállapítani.

 

HP Márkaszerviz Általános Javítószolgáltatási Feltételek

A Hewlett-Packard Magyarország Kft. (székhely: 1117 Budapest, Neumann János u. 1; cégjegyzékszám: 01-09-075933; a továbbiakban: a "HP"), és a HP Központi Márkaszerviz a jelen Általános Javítószolgáltatási Feltételekben (a továbbiakban: az "ÁJF") meghatározottak szerint végez a megrendelő eseti megrendelése alapján karbantartási és javítási szolgáltatásokat.

 

Az ajánlat és a megrendelés

1.1.  A szolgáltatás teljesítése - a megrendelés és annak visszaigazolása tartalma függvényében - történhet a megrendelő telephelyén, vagy a HP szervizében. A szolgáltatásra vonatkozó jogviszony a HP ajánlatának elfogadásával vagy a javító-karbantartó tevékenységre vonatkozó egyedi szerződés felek általi aláírásával jön létre. A HP ajánlata a kibocsátása napjától számított 15 napig érvényes, az ajánlat elfogadásáról szóló írásbeli megrendelői nyilatkozatnak ezen határidőn belül kell visszaérkeznie a HP-hoz, ellenkező esetben a javítás teljesítésére vonatkozó megállapodás nem jön létre.

 

1.2. A HP ajánlatának, a felek között létrejött egyedi szerződésnek az ÁJF minden esetben részét képezi. A HP ajánlatának elfogadásával a megrendelő a jelen ÁJF feltételeit változtatás nélkül elfogadja; amennyiben a megrendelő az ajánlat elfogadásáról szóló nyilatkozatban az ÁJF feltételeitől eltérő kikötéseket fogalmaz meg, a felek között a szerződéses viszony csak a HP előzetes, kifejezett elfogadó nyilatkozatával jön létre.

 

Felhasznált anyagok

2.1. Minden alkatrész vagy részegység, melyet a HP a javításhoz biztosít, szabványos, új vagy azzal azonos használati értékű. 

 

2.2. Eltérő kikötés hiányában a lecserélt alkatrészek - illetőleg amennyiben a javítás a teljes termék cseréjével történik, úgy a teljes lecserélt termék - külön díj felszámítása nélkül a HP tulajdonába kerülnek.

 

Szolgáltatási díj

3.1. A karbantartási és javítási szolgáltatások díja (a továbbiakban: a "Szolgáltatási Díj") - beleértve az árajánlatban megadott Szolgáltatási Díjakat is - a HP eseti javító, karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó, mindenkori hatályos ár-és díjtételei alapján kerül megállapításra, és tartalmazza a munkadíjat, az anyagköltséget, a felkészülés és - helyszíni javítás esetén - a kiszállás díját, nem tartalmazza azonban a kellékanyagok (toner, tintapatron stb.) cseréjét, felújítását. A Szolgáltatási Díj megfizetésére a megrendelő köteles. A Szolgáltatási Díj - az ajánlat ellenkező kifejezett kikötése hiányában - annak figyelembe vételével kerül meghatározásra, hogy a lecserélt alkatrészek a HP tulajdonába kerülnek. A HP jogosult átalány díj, mint Szolgáltatási Díj alkalmazására. A Szolgáltatási Díj az ÁFA összegét nem tartalmazza.

 

3.2 .A megrendelőnek - helyszínen végzett szolgáltatás esetén - a kiszállási díjat minden esetben meg kell fizetnie. A HP felmerült költségeit, a kiszállási díjat és a munkadíjat abban az esetben is köteles a megrendelő a HP részére megfizetni, ha a hiba nem javítható, vagy a megrendelő úgy dönt, hogy a szolgáltatás elvégzésére nem tart igényt.

 

3.3. A HP a szolgáltatás teljesítését a Megrendelő HP általi hitelképesség-vizsgálatának eredményétől függővé teheti. Amennyiben a megrendelő hitelképessége nem megfelelő, a HP az egyedi szerződés létrehozását megtagadhatja, vagy - amennyiben az egyedi szerződés már létrejött - azt egyoldalú jognyilatkozattal felmondhatja. A HP a szolgáltatás megkezdését vagy teljesítését előleg fizetéséhez vagy a díj és az anyagköltség előre történő megfizetéséhez kötheti.

 

3.4. Az ajánlatban meghatározott Szolgáltatási Díjat a HP jogosult egyoldalúan módosítani, jogszabályváltozás, az USD vagy az EUR árfolyamváltozásai, illetve egyéb lényeges körülmény bekövetkeztekor. Az árajánlatban megadott Szolgáltatási Díj tájékoztató jellegű, annak meghatározása a termék hibájának előzetes felmérésére épül. A tényleges Szolgáltatási Díj az ajánlatban megadottól eltérhet, a termék előre fel nem ismerhető hibája, vagy a hibának az előzetes felméréshez képest eltérő oka vagy mértéke nyomán. Amennyiben a tényleges díj az ajánlatban megadotthoz képest magasabb, úgy a HP a megrendelő kérésére a túllépés okáról írásos kimutatást készít.

 

3.5. A HP a Szolgáltatási Díj ÁFA-val növelt összegéről a számlát a munkalap alapján állítja ki.

 

3.6. A fizetés módja szervizben történő javítás esetén készpénz vagy bankkártyás fizetés. A fizetés teljesítéséig a HP jogosult a kijavított termék visszatartására.

Helyszíni javítás esetén a megrendelő a Szolgáltatási Díjat a HP részére a számla kiállításától számított 15 (tizenöt) napon belül köteles banki átutalással megfizetni. 

Fizetési késedelem esetén a megrendelő a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő mértékű késedelmi kamat megfizetésére köteles.

 

3.7. Amennyiben a javítás szervizben történik, az eszköznek a szervizbe történő beszállítása és a szolgáltatás teljesítése után annak elszállítása a megrendelőt terheli. A HP értesíti a megrendelőt a szolgáltatás teljesítéséről, és arról, hogy a kijavított terméket a szervizből elviheti. A kijavított terméknek az értesítés elküldésétől számított, tíz naptári napot meghaladó késedelemmel történő átvétele esetén a HP naponta nettó 500,-Ft tárolási költséget érvényesíthet. Hatvan napot meghaladó átvételi késedelem esetén a HP jogosult az eszköz értékesítésére, amelyet követően a megrendelővel elszámol.

 

Jótállás, szavatosság

4.1. A HP az általa felhasznált és beépített alkatrészek gyártási vagy anyaghibáira az alkatrész beépítésétől számított 6 (hat) hónapos jótállást vállal. A fenti jótállás a javító, karbantartó szolgáltatásra, a karbantartás során végzett tevékenységre, a termékre vagy annak a beépített alkatrészt tartalmazó részére nem terjeszthető ki. A jótállás nem terjed ki a megrendelő által jogosulatlanul elvégzett karbantartási munkákból eredő hibákra, a megrendelő által biztosított szoftverre, illesztő egységekre és alkatrészekre, engedély nélküli módosításra vagy helytelen használatra, a termék működtetésére a megadott környezeti specifikációkon kívül eső tartományban, illetve a megrendelő által nem megfelelő módon végzett helyszín előkészítési és karbantartási műveletekre.

 

4.2. A HP a javító, karbantartó szolgáltatásra, amennyiben az a 16/1976. (VI. 4.) MT rendelet hatálya alá tartozik, a hivatkozott rendeletben meghatározott időtartamra vállal jótállást. A jótállási idő kezdő időpontja a szolgáltatás teljesítésének napja.

 

4.3. A HP a fenti 4.1 alpont szerinti jótállás alapján kizárólag a beszerelt hibás alkatrész kijavítására, vagy hibátlan cserealkatrész biztosítására köteles, ezt meghaladó jótállási vagy (nem fogyasztói szerződés esetén) szavatossági kötelezettség a HP-t nem terheli. Amennyiben a szolgáltatás teljesítése fogyasztói szerződés (Ptk. 685.§ e) pont) keretében történt, úgy a szavatossági jogok tekintetében a Ptk.-nak a fogyasztói szerződésekre vonatkozó szavatossági rendelkezései irányadóak.

 

4.4. HP nyomtatók vonatkozásában az utántöltött/módosított fogyóanyagok (tintapatron, toner) használatából eredő károkért a megrendelő tartozik kizárólagos felelősséggel. Amennyiben a hiba utántöltött/módosított kellékanyagok használata miatt következett be, úgy a hiba kijavítása a jelen 4. pont szerinti jótállás keretében nem követelhető.

 

4.5. A megrendelő köteles a HP-t haladéktalanul írásban (levél, távirat, fax) értesíteni, ha a javítás, karbantartás során beépített alkatrész hibáját észleli a jótállás időtartama alatt.

 

4.6. Amegrendelő jótálláson, szavatosságon alapuló igényét csak a javító, karbantartó szolgáltatásra vonatkozó, HP által kiállított számla alapján érvényesítheti.

 

Felelősségkorlátozás

5.1. A terméken tárolt számítástechnikai adatok, programok, beállítások, valamint a szabadalmi vagy szellemi alkotások joga védelme alatt álló információk, megoldások megőrzése, mentése a megrendelő kizárólagos feladata; a HP a javító/karbantartó szolgáltatások keretében adatmentési tevékenységet nem végez, és nem vállal felelősséget a felhasználói beállítások módosulásáért, megszűnéséért. A HP nem felel adatvesztéssel vagy adatsérüléssel okozott károkért, továbbá közvetett és következményi károkért, elmaradt haszonért, akkor sem, ha ezek az elvégzett javításra, karbantartásra visszavezethető okból következtek be.

 

5.2. A HP nem felel továbbá következményi károkért, elmaradt haszonért, használatkieséssel okozott károkért.

 

5.3. A HP felelőssége közvetlen károkért egyedi megrendelésenként összesen legfeljebb a szolgáltatással érintett terméknek a szolgáltatás teljesítését közvetlenül megelőző időpontban érvényes piaci értéke, vagy tízmillió (10.000.000,-) forint - amelyik a kettő közül a kisebb összeg - értékében korlátozott.

 

5.4. A megrendelő a jelen ÁJF-ben rögzített felelősségkorlátozó kikötéseket a HP által alkalmazott díjtételekre (munkadíj, anyagköltség) és az információs technikai ágazatra jellemző szakmai szokásokra tekintettel fogadja el.

 

5.5. A megrendelő kárigényét a HP-val szemben - az igényérvényesítés formájától és jogcímétől függetlenül - a kár bekövetkeztétől számított 18 hónapos jogvesztő határidőn belül érvényesítheti.

 

Vis major

6.1. A HP nem felel olyan késedelemért vagy egyéb szerződésszegésért, mely rajta kívül álló okok vagy vis major következménye.

 

6.2. Vis major esetén a HP által vállalt teljesítési határidő meghosszabbodik a vis major esemény időtartamával. Hatvan (60) napot meghaladó tartamú vis major esetén a HP jogosult az egyedi szerződést azonnali hatállyal felmondani.

 

Egyéb rendelkezések

7.1. A megrendelő - helyszíni javítás esetén - köteles biztosítani a HP szakemberei részére a hibás berendezéshez, rendszerhez való hozzáférést, valamint a munkavégzés műszaki környezeti feltételeit. A megrendelő minden elvárhatót köteles megtenni a HP szakembereinek biztonsága és egészségének megóvása érdekében azon időtartam alatt, míg a HP szakemberek a megrendelő telephelyén tevékenykednek. A megrendelő biztosítja egy képviselőjének jelenlétét abban a helységben, ahol a javító, karbantartó munka folyik, illetve ahol a berendezés található.

 

7.2. A szolgáltatások teljesítésének időszaka: hétfőtől csütörtökig 9.00-17.00 óráig, pénteken 9.00-16.30-ig. A HP a szolgáltatásokat az azok teljesítéséhez szükséges, szakmailag ésszerű idő alatt, a szolgáltatási időszakon belül teljesíti. Külön díj fejében van lehetőség a szolgáltatási időszakon kívüli időben a szolgáltatások igénybe vételére.

 

7.3. Az ÁJF-ben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.) és az egyéb hatályos jogszabályok rendelkezései alkalmazandóak. Amennyiben az ÁJF valamely rendelkezése eltérést nem engedő jogszabályi rendelkezést sért, az ilyen feltétel helyett a kötelező jogszabály rendelkezései irányadóak.

 

7.4 .A felek között felmerülő jogviták eldöntésére - hatáskör függvényében - a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Fővárosi Bíróság kizárólagosan illetékes.


HP garanciális időn túli szerviz

Pcszerviz.com laptop szervizünk vállalja HP laptopok, notebookok, netbookok (Pavilion, Elitebook, Probook és más típusok) nem garanciális, vagyis garancia időn túli javítását. Notebook szervizeléshez megfelelő, korszerű ipari eszközökkel felszerelve várjuk Önt és HP készülékét.

Felszereltségünknek köszönhetően fel vagyunk készülve arra, hogy nagyobb mennyiségű HP vagy más típusú notebook készülék javítsát, karbantartását elvégezzük. Nagyobb mennyiségű laptoppal vagy asztali számítógéppel rendelkező vállalkozások számára ez előnyt jelenthet.

 

Szervizelésünk kiterjed:

Memória bővítésére, azonnal raktárról

Merevlemez cseréjére, azonnal raktárról

Akkumulátorok cseréjére, azonnal raktárról

Töltők cseréjére, azonnal raktárról

Szoftveres karbantartásra, javításra, vírusos rendszerek helyreállítására

Operációs rendszerek telepítésére és adatmentésre

Notebookok és asztali gépek kitakarítására: portalanítás, hőelvezető anyagok cseréjére

Burkolati elemek cseréjére

Zsanértörött készülékek zsanér cseréjére

Billentyűzet cseréjére, azonnal raktárról

LCD kijelző cseréjére

Inverter cseréjére

Töltő csatlakozó aljzat cseréjére

Belső elektronikai panelek és kábelek cseréjére

Alaplap javításra

 

HP notebookok garancia időn túli ügyintézése személyesen:

Ezt az opciót abban az esetben érdemes választani, ha személyesen szeretné megbeszélni velünk HP készülékével kapcsolatos problémákat.

HP készüléke szervizünkbe kerülése alkalmával munkalapot készítünk, amely tartalmazza a személyes, valamint HP laptop, tablet adatait. Minden munkalapot egyedi azonosítóval látunk el.

A laptop átvétele után a munkalapon leírt hibákat feltárjuk, bevizsgáljuk. A bevizsgálást követően értesítjük Önt a bevizsgálás eredményéről, és a javítási költségekről. Ügyfelünk kérésére, abban is szívesen segítünk, hogy a kiajánlott javítási ár arányban van-e a készülék aktuális értékével. Hardveres javítás igénylése esetén - amennyiben szükséges - HP laptopjához az alkatrészt megrendeljük. Amint az alkatrész rendelkezésünkre áll a szervizünkben, akkor azt nagyon rövid idő alatt beszereljük. Az alkatrész beszerelése után a beszerelt alkatrészt a rendelkezésünkre álló tesztelő eszközökkel leteszteljük.

Ezúton hívjuk fel tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy csak kérésre végzünk el teljeskörű tesztelést. Szoftveres hibák javítása esetén a munkát szinte azonnal elkezdjük. A munka időtartamáról valamint az elvégzendő műveletekről már az átvételkor tudunk tájékoztatást adni. A laptop, tablet tesztelése után értesítést küldünk (telefon és/vagy e-mailen) a javítás sikerességéről, az átvételi lehetőségekről.

Az értesítést követően a megjavított eszközt csak a Munkalap bemutatását követően tudjuk átadni. Amennyiben a munkalap nem található, úgy a készüléket csak a személyes adatok egyeztetése után tudjuk átadni.

 

 

HP notebookok garancia időn túli ügyintézése beküldött készülékek esetén:

Amennyiben nem Budapesti, illetve nem tud személyesen befáradni szervizünkbe, abban az esetben tud igényelni  Ingyenes szervizbe szállítást. Ezt DPD szállítmányozási cég végzi szervizközpontunk és Ön között.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, weboldalunkon a szolgáltatások menüpont alatt megtalálja az Ingyenes szervizbe szállítást, és az adatokat kitöltve tudjuk küldeni a futárt HP készülékéért.

 

Ha ezt az opciót választja, akkor mindenképpen figyeljen a következőkre:

Kérjük, gondosan csomagolja be a készüléket:

Helyezze bele a készüléket az eredeti csomagolásba, ha az már nincs meg, akkor azzal azonos biztonságot nyújtó csomagolásba (ne csak laptop táskába)

Csatolja a készülék hiba leírását, és a hibajegy azonosítót is írja bele, amit e-mail-ben küldünk a szolgáltatás megrendelésével

A megbeszélt helyen és időben a DPD futárja átveszi Öntől a csomagot. HP készüléke szervizünkbe érkezése alkalmával munkalapot készítünk, amely tartalmazza a személyes, valamint P laptop, tablet adatait. Minden munkalapot egyedi azonosítóval látunk el.

Az Ön által csatolva leírt hibákat feltárjuk, bevizsgáljuk. A bevizsgálást követően értesítjük Önt a bevizsgálás eredményéről, és a javítási költségekről. Ügyfelünk kérésére, abban is szívesen segítünk, hogy a kiajánlott javítási ár arányban van-e a készülék aktuális értékével. Hardveres javítás igénylése esetén - amennyiben szükséges - HP laptopjához az alkatrészt megrendeljük. Amint az alkatrész rendelkezésünkre áll a szervizünkben, akkor azt nagyon rövid idő alatt beszereljük. Az alkatrész beszerelése után a beszerelt alkatrészt a rendelkezésünkre álló tesztelő eszközökkel leteszteljük.

Ezúton hívjuk fel tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy csak kérésre végzünk el teljeskörű tesztelést. Szoftveres hibák javítása esetén a munkát szinte azonnal elkezdjük. A munka időtartamáról valamint az elvégzendő műveletekről már az átvételkor tudunk tájékoztatást adni. A laptop, tablet tesztelése után értesítést küldünk (telefon és/vagy e-mailen) a javítás sikerességéről, a visszaküldés időpontjáról, fizetési módokról.

Fizetés történhet utánvétellel, előre-utalássa, Paypal rendszerben.

Egyeztetést követően feladjuk a csomagot DPD futárszolgálattal, és visszaszállítja Önnek a készüléket arra a címre, ahonnan azt elhozta, vagy egy másik címre amit az egyeztetés folyamán megad.

Használt
ALSÓHÁZ
Raktáron
Részletek
4.000 Ft
Használt
HŰTŐBORDA
Raktáron
Részletek
600 Ft
Használt
INVERTER
Raktáron
Részletek
1.200 Ft
Használt
LCD KÁBEL
Kábel típus LCD kábel
Raktáron
Részletek
1.200 Ft
Használt
LCD KERET
Raktáron
Részletek
800 Ft
Használt
MEMÓRIA FEDÉL
Raktáron
Részletek
500 Ft
Használt
MODEM
Raktáron
Részletek
500 Ft

Pickpackpoint_logo.png DPD Árgép Paypal Számlázz