4-285-985-01-akkumulator-900-mah
4-285-985-01 akkumulátor 900 mAh (4-285-985-01)

Listaár: 7 480 Ft

Online ár: 6 793 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

4-285-985-01 akkumulátor 900 mAh

Cikkszám: 4-285-985-01

Vásárold meg új webáruházunkban: 4-285-985-01 akkumulátor 900 mAh

Akku technológia: Li-Ion, Akkumulátor kapacitás: 900 mAh, Állapot: Utángyártott, Garancia: 1 év

Bővebben leírásról

Listaár: 7 480 Ft

Kedvezményes ár:

6 793 Ft

Szaküzletben átvehető: rendelés esetén holnap szerda
Központi raktárkészlet: utolsó darab, bővebb információ

Készletinformáció, átvételi lehetőségek
Kosárba


14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 év 
gyártói 
garancia

Leírás

Lítium Ion akkumulátor

Az újratölthető 4-285-985-01 akkumulátor 900 mAh lítium-ion akkumulátorok élettartama véges, a folyamat kémiai jellegéből adódóan. A Li-ion akkumulátorok elektronikával is fel vannak szerelve többekközött azért, hogy az akku töltésciklusát számolja. Egy töltésciklust jelent, mikor a(z) 4-285-985-01 akkumulátor lemerül, tehát 100%-osan elhasználja a kapacitását. Ha félig lemerül az akkumulátor, s újratöltés után másnap ismét így tesz, akkor ez is egy töltésciklust jelent. Minden alkalommal, mikor elhasznál egy töltésciklust, az elektronik kissé csökkenti az akkumulátor energia tárololó kapacitását. A notebook, telefon illetve egyéb li-ion akkuval működő eszközök általában 300 teljes töltésciklus után már kevesebb mint 80%-os a energia tároló kapacitásuk.

További információ a li-ion akkumulátorokkal kapcsolatban

A termék színe fekete

A termék jellemző színe fekete árnyalatú, bár lehet, hogy a gyártó más egyedi megnevezést használ rá.

Utángyártott termék

A 4-285-985-01 akkumulátor 900 mAh terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek hazánkban nincs ismertsége, ezért azt mi sem tüntetjük fel.

A 4-285-985-01 akkumulátor 900 mAh utángyártott termékek gyakran hasonló anyagokból és technológiával készülnek, mint az eredeti termékek, és általában betartják ugyanazokat a minőségi szabványokat. Ezenkívül számos esetben a jó minőségű utángyártott termékek ugyanolyan garanciát kínálnak, mint az eredeti termékek, ami további biztonságot nyújt a vásárlók számára.

Egy vásárló, aki jó minőségű utángyártott terméket néz, valószínűleg értékorientált és költséghatékony megoldást keres. Fontos, hogy alaposan ellenőrizze a termék leírását és specifikációit, valamint olvassa el a vásárlói véleményeket és értékeléseket, hogy biztos lehessen a termék minőségében.

1 év garancia

Amikor egy termékre 1 éves garanciát vállalunk, az azt jelenti, hogy egy teljes évig, a vásárlás napjától számítva, kiállunk a termék minősége és megbízhatósága mellett. Ez a garancia lefedi azokat a hibákat vagy meghibásodásokat, amelyek a termék normál használat mellett és normál körülmények között ezen időszak alatt bekövetkezhetnek.

A garanciális időszak alatt, ha a termék hibásnak bizonyul, akkor az a mi belátásunk szerint javításra, cserére vagy visszatérítésre kerül, a vevőnek nincs további költsége. A garancia általában lefedi az olyan problémákat, amelyek hibás alkatrészekből vagy munkavégzésből adódnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia általában nem terjed ki azokra a problémákra, amelyek a termék helytelen használatából, balesetekből vagy a normális kopásból adódnak. Mindig olvassa el és értse meg a garancia feltételeit és kikötéseit, hogy tisztában legyen azzal, mi van fedezve és mi nem.

1 éves garancia vállalásával célunk, hogy a vásárlóinknak nyugalmat biztosítsunk.

Kompatibilis alkatrészek

Vélemények a termékről és rólunk

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

Még nincs értékelés


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Segíthetünk?