A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

8GB microSDHC Verbatim memóriakártya (43961)

Cikkszám: 43961.

Vásárold meg új webáruházunkban: 8GB microSDHC Verbatim memóriakártya (43961)

Garancia: 1 év

Bővebben leírásról
Ez a termék jelenleg nem rendelhető!


14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 év 
gyártói 
garancia

Leírás

Tulajdonságok:

A Verbatim SDHC (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) kártyák digitális fényképezőgépekben, hordozható zenelejátszókban, kamerákban, számítógépekben és egyéb készülékekben használhatóak. Az SDHC kártyák FAT32 fájlrendszert alkalmaznak, amely a nagy kapacitást igénylő alkalmazások számára készült, és kifejezetten alkalmas a jó minőségű videókhoz.


SDHC kártya

SDHC memória kártyáról akkor beszélhetünk, ha meghaladja a 4GB-ot. Maximális kapacitása 32GB. Lényegében az SDHC jelzés ennél többet nem igazán jelent önmagában, mint, hogy mekkora kapacitással rendelkezik az SD kártya. Formáját tekintve lehet normálméretű SD (ez általában képkeretekbe, kamerákba szokták használni. Lehet micro, illetve nano SD is. Ezeket kisebb eszközökbe, mint telefon szokták alkalmazni. Az SD kártyán még ezen kívül a sebességről is tesznek említést. Ezekből az egyik jelzés az UHS-I (Ultra High Speed) segítségével már 12Mbytes / s és 104MByte / s közötti átviteli sebességgel rendelkezik. Ez minden 3.0 verziójú SD-nél elérhető. Korábbi 2.0 verzióval rendelkező SD kártyák maximálisan 25Mbyte/s sebességgel tudnak működni. Class vagyis sebesség osztály., Megmutatja mi a minimális olvasási és írási sebessége az eszköznek. Pl C2 az 2MB/s, a C4 az 4MB/s, a C6 az 6MB/s és a C10 pedig 10MB/s További információ a SDHC kártyával kapcsolatban

1 év garancia

Amikor egy termékre 1 éves garanciát vállalunk, az azt jelenti, hogy egy teljes évig, a vásárlás napjától számítva, kiállunk a termék minősége és megbízhatósága mellett. Ez a garancia lefedi azokat a hibákat vagy meghibásodásokat, amelyek a termék normál használat mellett és normál körülmények között ezen időszak alatt bekövetkezhetnek.

A garanciális időszak alatt, ha a termék hibásnak bizonyul, akkor az a mi belátásunk szerint javításra, cserére vagy visszatérítésre kerül, a vevőnek nincs további költsége. A garancia általában lefedi az olyan problémákat, amelyek hibás alkatrészekből vagy munkavégzésből adódnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia általában nem terjed ki azokra a problémákra, amelyek a termék helytelen használatából, balesetekből vagy a normális kopásból adódnak. Mindig olvassa el és értse meg a garancia feltételeit és kikötéseit, hogy tisztában legyen azzal, mi van fedezve és mi nem.

1 éves garancia vállalásával célunk, hogy a vásárlóinknak nyugalmat biztosítsunk.

Vélemények a termékről és rólunk

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

Még nincs értékelés


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Segíthetünk?