bt00607128-akkumulator-4400-mah
BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh (AS10B41)

Listaár: 9 690 Ft

Online ár: 8 804 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh

Cikkszám: AS10B41

Akku technológia: Li-Ion, Akkumulátor kapacitás: 4400 mAh, Szín: Fekete, Állapot: Utángyártott, Garancia: 1 év

Bővebben leírásról

Listaár: 9 690 Ft

Kedvezményes ár:

8 804 Ft

Szaküzletben átvehető: 2 darab azonnal
Központi raktárkészlet: utolsó darab, bővebb információ

Készletinformáció, átvételi lehetőségek
Kosárba14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 év 
gyártói 
garancia

Leírás

Típus: Li-ion

Feszültség: 10,8 V

Kapacitás: 4400 mAh

Szin: Fekete

Cellák száma: 6db


Lítium Ion akkumulátor

Az újratölthető BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh lítium-ion akkumulátorok élettartama véges, a folyamat kémiai jellegéből adódóan. A Li-ion akkumulátorok elektronikával is fel vannak szerelve többekközött azért, hogy az akku töltésciklusát számolja. Egy töltésciklust jelent, mikor a(z) AS10B41 akkumulátor lemerül, tehát 100%-osan elhasználja a kapacitását. Ha félig lemerül az akkumulátor, s újratöltés után másnap ismét így tesz, akkor ez is egy töltésciklust jelent. Minden alkalommal, mikor elhasznál egy töltésciklust, az elektronik kissé csökkenti az akkumulátor energia tárololó kapacitását. A notebook, telefon illetve egyéb li-ion akkuval működő eszközök általában 300 teljes töltésciklus után már kevesebb mint 80%-os a energia tároló kapacitásuk.

További információ a li-ion akkumulátorokkal kapcsolatban

A termék színe fekete

A termék jellemző színe fekete árnyalatú, bár lehet, hogy a gyártó más egyedi megnevezést használ rá.

Utángyártott termék

A BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek hazánkban nincs ismertsége, ezért azt mi sem tüntetjük fel.

A BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh utángyártott termékek gyakran hasonló anyagokból és technológiával készülnek, mint az eredeti termékek, és általában betartják ugyanazokat a minőségi szabványokat. Ezenkívül számos esetben a jó minőségű utángyártott termékek ugyanolyan garanciát kínálnak, mint az eredeti termékek, ami további biztonságot nyújt a vásárlók számára.

Egy vásárló, aki jó minőségű utángyártott terméket néz, valószínűleg értékorientált és költséghatékony megoldást keres. Fontos, hogy alaposan ellenőrizze a termék leírását és specifikációit, valamint olvassa el a vásárlói véleményeket és értékeléseket, hogy biztos lehessen a termék minőségében.

1 év garancia

Amikor egy termékre 1 éves garanciát vállalunk, az azt jelenti, hogy egy teljes évig, a vásárlás napjától számítva, kiállunk a termék minősége és megbízhatósága mellett. Ez a garancia lefedi azokat a hibákat vagy meghibásodásokat, amelyek a termék normál használat mellett és normál körülmények között ezen időszak alatt bekövetkezhetnek.

A garanciális időszak alatt, ha a termék hibásnak bizonyul, akkor az a mi belátásunk szerint javításra, cserére vagy visszatérítésre kerül, a vevőnek nincs további költsége. A garancia általában lefedi az olyan problémákat, amelyek hibás alkatrészekből vagy munkavégzésből adódnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia általában nem terjed ki azokra a problémákra, amelyek a termék helytelen használatából, balesetekből vagy a normális kopásból adódnak. Mindig olvassa el és értse meg a garancia feltételeit és kikötéseit, hogy tisztában legyen azzal, mi van fedezve és mi nem.

1 éves garancia vállalásával célunk, hogy a vásárlóinknak nyugalmat biztosítsunk.

Kompatibilis modellek

Milyen készülékekhez jó a BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh?

A kereső segítségével le tudjuk ellenőrizni, hogy jó-e a BT00607128 Akkumulátor 4400 mAh a készülékünkhöz. Kereséshez írjuk be a mezőbe a készülék pontos típusát (pl.: Acer Aspire 4820G)

Kompatibilis alkatrészek

Kompatibilis termékek

További információk

Laptop akkumulátor felhasználói infó

Köszönjük, hogy megbízik laptop akkumulátorainkban és használja azokat. Az akkumulátor használata előtt figyelmesen olvassa át ezt az útmutatót! Ez a használati útmutató lépésről lépésre elmagyarázza az akkumulátor helyes használatát és karbantartását. Az akkumulátorok olyan fogyasztási cikkek, melyeknek korlátozott hasznos élettartamuk van. Ugyanakkor helyes működtetéssel, megfelelő feltöltéssel/lemerítéssel és korrekt tárolással jelentősen meghosszabbíthatjuk az élettartamot.

 

Az optimális teljesítmény elérése érdekében állítsa be a laptop akkumulátort

A laptop-akkumulátorban van egy mikroprocesszor-program, amely töltés/lemerítés közben kiszámítja az akkumulátor töltöttségét. Az akkumulátorokat időről-időre kalibrálni kell, hogy a képernyőn mutatott idő és százalék adatok helyességét biztosítsuk. Végre kell hajtania egy teljes töltési/lemerítési ciklust a számítógép első használatbavételekor. Ezt a ciklust 2-3 havonta meg kell ismételni.

 

Ez a töltési és lemerítési eljárás a következő:

1.  állítsa be az energiaellátás opciót: A képernyőn nyomja meg a jobb egér gombot. Válassza a Tulajdonságok Képernyőkímélő Energiaellátás Energiagazdálkodási sémák Hordozható/Laptop opciót. A hozzátartozó beállításoknál: amikor a számítógép akkumulátorról működik, válassza mindig a soha lehetőséget. A Riasztások beállításánál (az Energiagazdálkodási sémákkal egy szinten, mellette található) kapcsolja ki a Kistöltöttségű telep riasztást –t, valamint és a Kritikus töltöttségű telep riasztást, válassza az Alkalmaz lehetőséget és az OK gombbal mentse el.

 

2. Húzza ki az adaptert, és használja az akkumulátort, míg a számítógép magától kikapcsol az akkumulátor lemerülése miatt.

 

3. Csatlakoztassa az adaptert, és várjon, míg az akkumulátor a 100% -os feltöltöttséget eléri. A számítógép első használata előtt (vagy hosszú idejű használaton kívüli tárolás után), az akkumulátort teljesen fel kell tölteni, és teljesen le kell meríteni 3-4-szer, hogy teljesítményét a legoptimálisabbá tegyük. A töltési eljárás legalább 14 órát vegyen igénybe.

 

Megjegyzés: Mikor az akkumulátor be van állítva és eléri maximális teljesítményét, állítsa vissza alapértékükre az Energiaellátás opcióit annak érdekében, hogy a számítógép megfelelő riasztásokat küldjön, például: alacsony töltöttségű akkumulátor, vagy riasztás, mielőtt a számítógép hibernált állapotba kerül. Beállításkor az akkumulátort annyira le kell meríteni, hogy a számítógép kikapcsolja magát, feltöltéskor 100 %-ra fel kell tölteni. Ezután az áramellátás tetszőlegesen rákapcsolható, vagy levehető, függetlenül az akkumulátor töltöttségétől. Mikor az akkumulátor lemerül, a számítógép törvényszerűen hibernált módba kerül. Az akkumulátorban még marad annyi töltés, hogy az biztosítsa a számítógép hibernált módjának fenntartását egy ideig. Ha az akkumulátor tényleg lemerült, akkor a számítógép kényszerűen kikapcsol. Ekkor minden nyitott dokumentum elveszhet.

 

Az akkumulátor tárolása:

Ha az akkumulátort hosszú ideig tároljuk bekapcsolt üzemmódban, akkor az akkumulátor károsodik. Ha az akkumulátor használaton kívül van egy hónapig, vagy annál hosszabb ideig, távolítsa el a számítógépből, töltse fel 60-80%-os töltöttségi fokra, és tárolja száraz, hűvös és tiszta helyen. Ha az akkumulátor hosszabb ideig használaton kívül van, akkor annak töltöttsége elvész, és az akkumulátor károsodhat. Ezért, ha az akkumulátort egy ideig tároltuk, szükségessé válik egy hatékony töltési és lemerítési ciklus. Ha havonta elvégezzük a teljes tényleges töltés és lemerítés ciklust, az akkumulátor megfelelő tárolási tulajdonsággal, ésszerű hasznos élettartammal fog rendelkezni.

 

Biztonsági előírások:

             Ne zárja rövidre az akkumulátort! A rövidzárlat súlyosan károsítja az akkumulátort.

            Ne ejtse el, ne üsse, ne tegye kis semmilyen fizikai igénybevételnek, mert félő, hogy az akkumulátor belsejében levő maró anyag kijut az akkumulátor belsejéből.

            Ne tegye az akkumulátort hőforrás közelébe, nedves vagy esőnek kitett helyre.

            Ne tegye tűzre ez akkumulátort. Tartsa távol tűzfészkektől és más szélsőséges hőt adó forrásoktól. A túlzott hőnek kitett akkumulátor felrobbanhat.

            Ne próbálja meg szétszedni, megjavítani vagy megváltoztatni az akkumulátort, mert túlhevüléshez és meggyulladáshoz vezethet. Az elektrolit szivárgása veszélyt okozhat. Ne szurkálja az akkumulátort hegyes tárggyal!

 

Gyors kérdések és válaszok:

 

1. Kérdés: Mennyi ideig tud egy új akkumulátor energiát biztosítani a laptop számára?

Válasz: Nehéz meghatározni egy laptop akkumulátor működési idejét. A tényleges működési időt meghatározza, mekkora az eszköz fogyasztása. A képernyőméret, a merevlemez-meghajtó és egyéb kiegészítők extra elektromosságot igényelhetnek, ezzel csökkentve a működési időt. Az akkumulátor teljes működési ideje a meghajtott eszköz konstrukciójától is függ.

 

2. Kérdés: Miért csökken az akkumulátor kapacitása használaton kívül?

Válasz: A környezet nedvességtartalma és a nem-szigetelő környezet következtében az akkumulátor önmagától töltést veszít. Az akkumulátor korától és minőségétől függően a töltésveszteség 3-4 naponta kb. 1 %. Emiatt egy enyhe töltésveszteség elfogadható.

 

 3. Kérdés: El kell távolítanom az akkumulátort mikor a váltóáramú tápegységet használom?

Válasz: Általában, a laptop akkumulátor töltése akkor kezdődik, ha a feltöltöttség kevesebb, mint 95%. A természetes kisülés következtében az akkumulátor lemerülése alapvetően ugyanaz, tekintet nélkül arra, hogy ki van véve vagy nincs, mikor a számítógép dolgozik. Ugyanakkor, javasoljuk, hogy ne vegye ki a laptopból az akkumulátort, amíg a gép bekapcsolt állapotban van, mert így esetleges áramkimaradáskor az adatok nem vésznek el. Ha eltávolítja az akkumulátort, tegye azt egy frissességet megőrző burkolatba, és helyezze száraz, hűvös helyre. Ne felejtsen el havonta egy teljes töltési és kimerítési ciklust végrehajtani, hogy az akkumulátor megőrizze működőképességét.

 

4. Kérdés: Csökken az akkumulátor élettartama, ha teljes lemerülés előtt töltök?

 Válasz: Az akkumulátor élettartamát a teljes feltöltések és lemerülések alapján számítjuk. Egy lítium akkumulátor élettartama általában 300-400 ciklus. Ne aggódjon vajon töltődik-e az akkumulátor, mikor a váltóáramú tápegységről működik a számítógép. Csak egy teljes töltési és lemerítési ciklus számít az akkumulátor élettartama szempontjából.

 

5. Kérdés: A töltöttségi fokot akkor is 0 %-nak mutatja a képernyő, mikor az akkumulátort előtte 20 órán keresztül töltöttem, és a számítógép azonnal kikapcsol, ha az adaptert kihúzom. Miért?

Válasz: Először ellenőrizze hogy az akkumulátor csatlakozása a számítógéphez megfelelő-e. A nem megfelelő érintkezés lehetetlenné teszi az akkumulátor töltését még akkor is, ha az akkumulátor adatkommunikációja olvasható. Ebben az esetben próbálja többször lecsatlakoztatni és rácsatlakoztatni az akkumulátort. Ha egy kattanást hall az akkumulátor behelyezésekor, akkor az általában a jó csatlakozás jeleként fogható fel. A behelyezést végezze el többször is, ezáltal tudni fogja, jó-e az akkumulátor csatlakozása. Erre különösen figyeljen, ha IBM laptopot használ.

 

6. Kérdés: Az akkumulátor nem működik és a laptop azonnal kikapcsol, ha az adaptert leveszem, bár az akkumulátor bizonyos százalékig, vagy éppenséggel 100%-osan töltve van. Miért?

Válasz: Ha ez a jelenség következik be, ellenőrizze, nem túl magas-e a környezeti hőmérséklet. Ha a laptop hosszabb ideig magas környezeti hőmérsékletben dolgozik, az akkumulátor védelmi célból szétkapcsol a laptoptól. Ebben az esetben, baleset elkerülése céljából először kapcsolja ki a laptopot, majd vegye ki az akkumulátort, majd tegye azt vissza. Egy másik lehetőség, hogy a laptop hibája miatt nincs töltés. Ebben az esetben vizsgálja meg a számítógépet, mert a számítógép töltő áramköre hajlamos a hibára töltéskor. Ebben az esetben használja az eredeti akkumulátort és ellenőrizze, hogy a számítógép normálisan dolgozik-e.

 

 7. Kérdés: A Dell Laptopom nem ismeri fel az akkumulátort, és a következőt üzeni: az akkumulátor nem kompatibilis ezzel a számítógéppel, kérem, tegyen be egy Dell akkumulátort, miközben a jelzőlámpa villog. Miért?

Válasz: Az információ azt mondja, hogy az akkumulátor nem kompatibilis. Ebben az esetben lépjen kapcsolatba képviselőnkkel, hogy az cserélje ki az akkumulátort.

 

8. Kérdés: Mikor az akkumulátort beteszem a számítógépbe, az automatikusan kikapcsol. Mikor kiveszem az akkumulátort, a számítógép normálisan működik. Miért?

Válasz: Ez arra mutat, hogy az akkumulátor hibás és egy új akkumulátort kell beszerezni. Szerencsére ez ritkán fordul elő.

 

9. Kérdés: Az akkumulátor miatt a számítógép kikapcsol anélkül, hogy jelezné a laptop hibernálja önmagát. Ez többször megtörténik és annak ellenére, hogy az akkumulátor 100%-ig fel lett töltve, csak néhány percig használható. Miért?

Válasz: Hajtsa végre a korábban „Az optimális teljesítmény elérése érdekében kalibrálja a laptop-akkumulátort” címszó alatt leírtakat. Ha a probléma fennmarad, konzultáljon helyi képviselőnkkel!

 

10. Kérdés: Az első feltöltés után az akkumulátor töltöttségi foka 30%-ot mutat, annak ellenére, hogy a töltés már több órája tart. Miért? Hogyan tölthetem fel az akkumulátort 100% -ra?

Válasz: Hajtsa végre a korábban „Az optimális teljesítmény elérése érdekében kalibrálja a laptop-akkumulátort” címszó alatt leírtakat. Ha a probléma fennmarad, konzultáljon helyi képviselőnkkel!

 

11. Kérdés: Miért mutatja azt a számítógép, hogy az akkumulátor 100%-ig fel van töltve, pedig a töltés még csak 10 perce folyik?

Válasz: Hajtsa végre a korábban „Az optimális teljesítmény elérése érdekében kalibrálja a laptop-akkumulátort” címszó alatt leírtakat. Ha a probléma fennmarad, konzultáljon helyi képviselőnkkel!

 

12. Kérdés: Az első alkalommal az akkumulátor 3 óráig dolgozik, de aztán nem lehet újra feltölteni. Hibás az akkumulátor?

Válasz: Hajtsa végre a korábban „Az optimális teljesítmény elérése érdekében kalibrálja a laptop-akkumulátort” címszó alatt leírtakat. Ha a probléma fennmarad, konzultáljon helyi képviselőnkkel! 

Vélemények a termékről és rólunk

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

( 4.5 pont / 20 szavazat )


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Hírek

Segíthetünk?