Laptop Ventilátor csere munkadíj

Cikkszám: Laptop Ventilátor csere munkadíj


4.83 pont / 55 szavazat

  • Javítás helyszíne: Szervizünkben
  • Várható munkaídő: 1-2 munkanap
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Ingyenes beszállításhoz kattints ide! Vásárlási segédlet

Ventilátor csere munkadíj

A gépek belsejében felgyülemlő por komoly károkat tud okozni, ha berendezésünk nincs időnként kitisztítva. Ha ez a porréteg még vastagabbá válik, ezzel terheli jobban a ventilátort és szárítja a tengelyét. A ventilátor tengelyében lévő csapágyak így hamarabb elkopnak. Ilyenkor már nincs más lehetőség mint cserélni a ventilátort a halkabb és hatékonyabb működés érdekében.

Személyesen, ügyfélszolgálatunkon tudjuk átvenni a készüléket, vagy ingyenes beszállítással futárral Magyarország bármely részéről betudjuk szállíttatni készülékét. Beszállítási kérelmének leadásához nyomja meg az "Ingyenes beszállításhoz kattints ide!" gombot és adja meg a szükséges adatokat.

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható laptopok ventilátorának cseréjét vállalja*. Laptop ventilátor csere költsége 12.000 Ft.

*Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek ventilátor cseréjét vállaljuk vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg.

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmaink lennének, úgy ajánlanánk, hogy első körben küldjön részünkre egy emailt az info@notebook-alkatresz.hu-s email címre. Melyben egy-két kép mellékelésével érdeklődését adhatja le a készülék szervizelésével kapcsolatosan.

Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégánk beérkezés után is feltudják mérni az állapotát. Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás ingyenes, a házhoz szállítás már 990 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

×