A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Laptop takarítás munkadíj

Cikkszám: CLEAN

Vásárold meg új webáruházunkban: Laptop takarítás munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 1-2 nap

A szolgáltatás ára: 14 000 Ft

Laptop külső és belső takarítása

A gépek belsejében felgyülemlő por komoly károkat tud okozni, ha berendezésünk nincs időnként kitisztítva. Ajánlatos a takarítást 1-2 évente elvégezni, hiszen a porszemcsék szerkezete olyan, hogy idővel takaró réteget vonnak az elektrotechnikai alkatrészekre, és mint egy puha paplan betakarja, és benn tartja a meleget. Ha ez a porréteg még vastagabbá válik, a felgyülemlő hő a por alatt egyszerűen megfőzi a chipeket, IC-ket. Találkoztunk már olyannal is, amikor a berendezésben annyi por keletkezett, hogy a finomabb fedőréteg alatt a porszemcsék elégtek, vezetővé váltak és alaplapi zárlatot okoztak, ily módon teljesen tönkre tették a laptopot.

Ezeket a  szolgáltatásokat végezzük el: Laptop teljes takarítása: * billentyűzet takarítása * kijelző tisztítása * teljes portalanítás * optikai meghajtó olvasófejének tisztítása * processzorhűtő tisztítása * processzorhűtő és a processzor közötti hővezető paszta cseréje, * ventilátor felújítása.

Berendezésnek gyorsabb és biztonságosabb működése, élettartamának meghosszabbítása így garantálva van!

Személyesen ügyfélszolgálatunkon tudjuk átvenni a készüléket,vagy ingyenesen futárral tudjuk beszállítani a készüléket Magyarország bármely területéről.  Beszállítási kérelmének leadásához nyomja meg az "Ingyenes beszállításhoz kattints ide!" gombot és adja meg a szükséges adatokat. Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

Hasonló termékek

Hírek

Segíthetünk?