Üzenet küldése

Miben segíthetünk?

Üzenet küldés előtt kérjük, látogasson el az információs oldalunkra, melyen sok tájékoztató és útmutató anyagot talál az oldalunk működésével, a rendelések és garanciális ügyek kezelésével kapcsolatosan.

Az alábbi linken találja az oldalt: https://www.notebook-alkatresz.hu/informaciok

Amennyiben nem találta meg a kérdésére a választ, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével. Az üzenet beérkezését követően igyekszünk minél hamarabb válaszolni a feltett kérdésre.

Az üzenet fogadásáról automatikus visszaigazoló email-t küldünk az űrlapon rögzített email címre. Kérjük, az üzenet elküldését követően ellenőrizze, hogy email fiókjába megérkezett-e az automata válasz.


Kapcsolattartási adatok
A számla jobb felső sarkán vagy a visszaigazoló emailben található

Ticket leírás

Csatolt fájlok

Hibabejelentés:

Hibát / sérült terméket bejelenteni csak és kizárólag ezen a felületen lehet!
Telefonon, és chat felületen hibabejelentést  / sérült termék bejelentést nem tudunk fogadni és intézni!


Feltöltési segédlet:


Amennyiben fájlt szeretne csatolni az üzenete mellé, nincs más teendője, mint rákattintani a "Válassz fájlt ... " gombra, majd kijelölni a csatolni kívánt fájlokat.

Amennyiben egynél több képet szeretne csatolni nekünk, legyen kedves a kívánt fájlokat egyszerre kijelölni, majd pedig az üzenet megírása után a "Létrehozás" gombra kattintani, ezzel elküldve az üzenetet számunkra. 

Videók küldése esetén kérjük használja valamelyik közösségi videó megosztó oldalt (YouTube), vagy esetleg a fájl megosztó szolgálatások egyikét (WeTransfer), majd pedig a megosztott videó linkjét küldje el nekünk a hibajegyen belül.


Támogatott fájl formátumok:
xls, xlsx, txt, doc, docx, heic, png, jpeg, jpg, webp, pdf


Segíthetünk?