Teendők a laptop gyorsításhoz
Belassult a laptopod? Ezeket teheted, hogy felgyorsítsd a készüléked anélkül, hogy nagyobb összegeket kelljen ráfordítanod:
Hogyan védd a telefonodat?
Manapság mindenkinek a közeli ismeretségi körében van legalább egy horrorsztori, ami az okostelefon összetörésével, fürdőkádba esésével, kameralencse összekarcolásával kapcsolatos. Hogy az előbb említett problémákat elkerülhesd, fogadd meg tanácsainkat és máris csökkentetted a telefonszervizben elköltött összegeket.
Hasznos, gyors billentyű kombinációk
Ebben az összefoglalónkban csokorba szedtük azokat a billentyűparancsokat, amelyek segítséget nyújthatnak Neked a Windows operációs rendszer használatában
Memóriabővítés tudnivalók
Iskolakezdést követően érezhetővé válhatott, hogy szeretett laptopunk már nem úgy dübörög, mint korábban, így felmerülhet bennünk egy kérdés, hogy megváljunk szeretett készülékünktől és vásároljunk egy újabbat vagy bővítsük a meglévő laptopunkat. Ha memóriabővítést szeretnél eszközölni a notebookodon, ezekre figyelj:
Szabadtéri összejöveteleken hasznos kiegészítők
Szerencsére néhány hete beköszöntött a jó idő, így érthető, hogy a hétvégi programokat a szabadban töltöd. Egy piknik a barátokkal, grillparty a kollégákkal és a családi összejövetelek elengedhetetlen része a finom ételek és italok, most viszont olyan kiegészítőket kínálunk Neked, amivel még hangulatosabb lehet a szabadtéri program.
Hibás készülék ingyenes beszállítása
Megsérült az okostelefonod, vagy nem kapcsol be a laptopod, netalán nem vesz töltést a tableted? Kellene egy szerviz, akiben megbízol és megjavítja a készüléked? Végre megtaláltál Bennünket de Budapesten vagyunk és nincs időd bejönni…Semmi gond, nem kell személyesen bejönnöd hozzánk, küldd be hibás készülék ingyenes beszállítás szolgáltatásunk keretein belül.
Hogyan zajlik nálunk a kijelzőcsere
A törött, repedt, csíkos LCD kijelzős telefon személyesen vagy futár által beérkezik szervizünkbe, ezt követően a szerviztechnikus kollégánk bevizsgálja a készüléket. Meghatározza a hiba pontos okát, elkészíti az árajánlatot, ezek után ügyfélszolgálati munkatársunk telefonon vagy emailen keresztül felveszi veled a kapcsolatot és egyeztet Veled a javítás összegéről és várható javítási időről.
Vásárlóink véleménye - Megbízható Bolt Program
A notebook-alkatresz.hu webáruház 2017 óta minden évben elnyerte a Megbízható bolt címet, melyet az árukereső.hu küldött ki a részünkre.