A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, keddtől (03.17) a SZEMÉLYES ügyfélszolgálatunk nyitvatartása átmenetileg szünetel!
Minden más szolgáltatásunk fennakadás nélkül üzemel, köztük a rendelések kiszállítása, és a hibás készülékek ingyenes szervízbe szállítása is.

Szervizről bővebben itt olvashat. Óvintézkedéseinkről bővebben itt olvashat.

Hírek, cikkek

Intézkedéseink

Intézkedéseink 2020-03-26

A koronavírus terjedésének megelőzése céljából, cégünk több óvintézkedési eljárást foganatosított annak érdekében, hogy vásárlóinknak folyamatos kiszolgálást tudjunk biztosítani.
Tovább

Mire használjam régi pendrive-omat? 4. rész (Portable programok)

Mire használjam régi pendrive-omat? 4. rész (Portable programok) 2017-07-11

Miért érdemes hordozható programok témájával foglalkozni? Ha már régi pendrive újra hasznosításról beszélünk, akkor ez is egy jó opció lehet a felhasználására. Rengeteg kellemetlenségtől és problémától megszabadíthat és még időt is megtakarít neked.
Tovább

Mire használjam régi pendrive-omat? 3. rész (Biztonsági kulcs)

Mire használjam régi pendrive-omat? 3. rész (Biztonsági kulcs) 2017-06-20

Félted az adataidat? Szeretnéd elzárni mások elől a géped? Akkor ez a cikk neked szól. Így lehet egyszerűen zárolni a gépet, úgy hogy a jelszó ismeretében is automatikusan lezárja azt.
Tovább

Mire használjam régi pendrive-omat? 2. rész (Jelszó feloldás és generálás)

Mire használjam régi pendrive-omat? 2. rész (Jelszó feloldás és generálás) 2017-06-09

Több ügyféllel találkoztunk, akiknek a gyereke elfelejtette a jelszavát , és ezért nem tud bejelentkezni a Windows fiókjába. Reménykedtek benne, hogy majd mi tudunk nekik segíteni ebben a kérdésbe, hogy ne kelljen újratelepíteni a gépet, de sajnos ezt másképp nem lehet megoldani. Vagy mégis?
Tovább

Mire használjam régi pendrive-omat? 1. rész (ReadyBoost)

Mire használjam régi pendrive-omat? 1. rész (ReadyBoost) 2017-05-30

Mai világunkban már elengedhetetlen kellék a pendrive, abból is a minimum 8GB-os az ajánlott. De mire tudjuk használni a kisebb méretű flash drivejainkat? Dobjuk csak simán ki?
Tovább

Windows 10 alap alkalmazás eltávolítása

Windows 10 alap alkalmazás eltávolítása 2017-05-26

Windows 10 és alap alkalmazásai. Ki az, akit nem idegesít, hogy ott van a gépen, foglalja a helyet és ráadásul nem is eltávolítható? Pont az ilyenek szoktak engem a legjobban idegesíteni.
Tovább

Hogyan állítsam le a gépem két kattintásból?

Hogyan állítsam le a gépem két kattintásból? 2017-05-23

Egyszerű kérdés, de mégsem olyan egyszerű, ha minden Windows-os platformra jónak kell lennie. Ugye, hogy így már nem is olyan egyszerű? Jó kis fogadás alap lehet ez a kérdés.
Tovább

Saját gyorsgomb készítése Windows alatt

Saját gyorsgomb készítése Windows alatt 2017-05-19

Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy jó, hogy léteznek ezek a gyorsgombok, de személyre szabhatók-e. Végül is megtaláltam a megoldást, miként lehet saját gyorsgombot gyártani programjaimhoz és adataimhoz egyaránt.
Tovább

Csaljunk a CTRL és ALT Gomb helyett a Windows gombbal (Windows 7/10)

Csaljunk a CTRL és ALT Gomb helyett a Windows gombbal (Windows 7/10) 2017-05-16

Windows gomb, mindig is volt meg lesz is. De a start menü megnyitásán túl jó valamire? Több mindenre is jó, csak nem elterjedt az egér miatt. Nézzük meg miként lehet csalni a Windows gombbal.
Tovább

Csaljunk az CTRL és ALT Gombbal (Böngésző)

Csaljunk az CTRL és ALT Gombbal (Böngésző) 2017-05-12

A cheat jó dolog, főleg, ha gyorsít egy folyamatot. A gyors billentyűzet is egyfajta cheat, de mire is jó? Többé kevésbé ismerek pár kombinációt, de hogy ilyen sok legyen, azért erre nem számítottam. Ti mennyit ismertek belőle?
Tovább

×