Minden, amit a GaN-töltőkről tudni kell
Ha eleged van a lassú töltésből vagy könnyebb, kisebb töltőt keresel, érdemes tovább olvasnod. A legújabb töltőtípus a piacon számos előnnyel rendelkezik a többi töltőhöz képest, például, hogy akár háromszor gyorsabban tölti fel a készülékedet és energiatakarékosabb is.
Miért drága az alaplap javítás
Nem kapcsol be a laptop, vagy csak villog a kijelző? Esetleg bekapcsolás után teljesen fekete marad a képernyő? Valószínűleg alaplapos a notebook, de biztosan csak a bevizsgálás során lehetne megállapítani a probléma pontos okát. Ha szervizeltetnéd a laptopodat, fordulj hozzánk bizalommal hétköznap 9:00-17:00 között.
Laptoptáska választás szempontjai
Ebben a bejegyzésünkben a laptoptáska kiválasztásának fontos elvárásait foglaljuk össze. Ezek a nézőpontok segítenek abban, hogy olyan laptoptáskát válasszunk, amely megfelel az igényeinknek és a laptopunkat biztonságban tudhassuk.
Apple lightning kábel mit jelent az mfi tanúsítvány
Nem könnyű kiigazodni a különböző kábeltípusok és a specifikációk között. Szerencsére az Apple telefonoknál könnyebb dolgunk van, hiszen elegendő, ha lightning csatlakozós töltőkábelt választunk. Vagy mégsem?
Ezt érdemes tudni a MyScreen üvegfóliákról
Mindenki minőségi és pontosan illeszkedő üvegfóliát szeretne mobiltelefonjára, de még az okosórára is, ahogy Te is. Válassz Myscreen üvegfóliát okoseszközeidhez és védd a képernyő(i)det a karcolások ellen! Spórold meg a szervizelési költséget egy képernyővédő fólia árával! Amennyiben még nagyobb biztonságban szeretnéd tudni okostelefonodat, használj mobiltelefon tokot is a fólián kívül.
Mik azok a Samsung AMOLED kijelzők
Hallottad már az AMOLED kifejezést, de nem igazán tudod mihez kötni? Segítünk! Ebben a cikkünkben kiderül mit kell róla tudnod és milyen készülékek esetében találkozhatsz vele.
Ezt érdemes tudni a Spigen tokokról
A Spigen tok úgy védi a telefont, hogy közben nem fosztja meg egyedi megjelenésétől. Nem véletlenül gondoskodnak ezek a tokok világszerte több millió okostelefon épségéről. Különféle Spigen tokok léteznek, hogy mi jellemzi az egyes sorozatokat ahhoz tovább kell olvasnod.
Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. hely
Szeretnénk megköszönni, hogy 2022-ben a notebook-alkatresz.hu elnyerte az Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. helyezését a Számítástechnika kategóriában.
Tudnivalók az NFC-ről
Sokan találkozhattak már az NFC-vel, sőt lehet napi szinten kihasználják az előnyeit. Ebben a cikkünkben azoknak segítünk, akik még nem hallottak róla vagy nem tudják mire használható pontosan.
Mi történik a szeretett laptopoddal, ha nincs kitakarítva?
A legegyszerűbb és legártalmatlanabb cselekedet, mint, hogy ágyban, vagy ölben használjuk a laptopunkat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a ventilátor nyílását letakarjuk és így nem tud kellő levegőhöz jutni a készülék. A másik gond a takarítás hiányából eredő lerakódott por a ventilátor lapátjain. Így ezért sem tudja a készülék hűteni magát és a ventilátor mozgása lelassul, legrosszabb esetben pedig megáll.
Teendők a laptop gyorsításhoz
Belassult a laptopod? Ezeket teheted, hogy felgyorsítsd a készüléked anélkül, hogy nagyobb összegeket kelljen ráfordítanod:
Hogyan védd a telefonodat?
Manapság mindenkinek a közeli ismeretségi körében van legalább egy horrorsztori, ami az okostelefon összetörésével, fürdőkádba esésével, kameralencse összekarcolásával kapcsolatos. Hogy az előbb említett problémákat elkerülhesd, fogadd meg tanácsainkat és máris csökkentetted a telefonszervizben elköltött összegeket.
Hasznos, gyors billentyű kombinációk
Ebben az összefoglalónkban csokorba szedtük azokat a billentyűparancsokat, amelyek segítséget nyújthatnak Neked a Windows operációs rendszer használatában
Memóriabővítés tudnivalók
Iskolakezdést követően érezhetővé válhatott, hogy szeretett laptopunk már nem úgy dübörög, mint korábban, így felmerülhet bennünk egy kérdés, hogy megváljunk szeretett készülékünktől és vásároljunk egy újabbat vagy bővítsük a meglévő laptopunkat. Ha memóriabővítést szeretnél eszközölni a notebookodon, ezekre figyelj:
Szabadtéri összejöveteleken hasznos kiegészítők
Szerencsére néhány hete beköszöntött a jó idő, így érthető, hogy a hétvégi programokat a szabadban töltöd. Egy piknik a barátokkal, grillparty a kollégákkal és a családi összejövetelek elengedhetetlen része a finom ételek és italok, most viszont olyan kiegészítőket kínálunk Neked, amivel még hangulatosabb lehet a szabadtéri program.
Segíthetünk?