Minden, amit a GaN-töltőkről tudni kell
Ha eleged van a lassú töltésből vagy könnyebb, kisebb töltőt keresel, érdemes tovább olvasnod. A legújabb töltőtípus a piacon számos előnnyel rendelkezik a többi töltőhöz képest, például, hogy akár háromszor gyorsabban tölti fel a készülékedet és energiatakarékosabb is.
Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. hely
Szeretnénk megköszönni, hogy 2022-ben a notebook-alkatresz.hu elnyerte az Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. helyezését a Számítástechnika kategóriában.
Tudnivalók az NFC-ről
Sokan találkozhattak már az NFC-vel, sőt lehet napi szinten kihasználják az előnyeit. Ebben a cikkünkben azoknak segítünk, akik még nem hallottak róla vagy nem tudják mire használható pontosan.
Mi történik a szeretett laptopoddal, ha nincs kitakarítva?
A legegyszerűbb és legártalmatlanabb cselekedet, mint, hogy ágyban, vagy ölben használjuk a laptopunkat. Ilyenkor előfordulhat, hogy a ventilátor nyílását letakarjuk és így nem tud kellő levegőhöz jutni a készülék. A másik gond a takarítás hiányából eredő lerakódott por a ventilátor lapátjain. Így ezért sem tudja a készülék hűteni magát és a ventilátor mozgása lelassul, legrosszabb esetben pedig megáll.
Teendők a laptop gyorsításhoz
Belassult a laptopod? Ezeket teheted, hogy felgyorsítsd a készüléked anélkül, hogy nagyobb összegeket kelljen ráfordítanod:
Hogyan védd a telefonodat?
Manapság mindenkinek a közeli ismeretségi körében van legalább egy horrorsztori, ami az okostelefon összetörésével, fürdőkádba esésével, kameralencse összekarcolásával kapcsolatos. Hogy az előbb említett problémákat elkerülhesd, fogadd meg tanácsainkat és máris csökkentetted a telefonszervizben elköltött összegeket.
Hasznos, gyors billentyű kombinációk
Ebben az összefoglalónkban csokorba szedtük azokat a billentyűparancsokat, amelyek segítséget nyújthatnak Neked a Windows operációs rendszer használatában
Memóriabővítés tudnivalók
Iskolakezdést követően érezhetővé válhatott, hogy szeretett laptopunk már nem úgy dübörög, mint korábban, így felmerülhet bennünk egy kérdés, hogy megváljunk szeretett készülékünktől és vásároljunk egy újabbat vagy bővítsük a meglévő laptopunkat. Ha memóriabővítést szeretnél eszközölni a notebookodon, ezekre figyelj:
Szabadtéri összejöveteleken hasznos kiegészítők
Szerencsére néhány hete beköszöntött a jó idő, így érthető, hogy a hétvégi programokat a szabadban töltöd. Egy piknik a barátokkal, grillparty a kollégákkal és a családi összejövetelek elengedhetetlen része a finom ételek és italok, most viszont olyan kiegészítőket kínálunk Neked, amivel még hangulatosabb lehet a szabadtéri program.
Hibás készülék ingyenes beszállítása
Megsérült az okostelefonod, vagy nem kapcsol be a laptopod, netalán nem vesz töltést a tableted? Kellene egy szerviz, akiben megbízol és megjavítja a készüléked? Végre megtaláltál Bennünket de Budapesten vagyunk és nincs időd bejönni…Semmi gond, nem kell személyesen bejönnöd hozzánk, küldd be hibás készülék ingyenes beszállítás szolgáltatásunk keretein belül.
Hogyan zajlik nálunk a kijelzőcsere
A törött, repedt, csíkos LCD kijelzős telefon személyesen vagy futár által beérkezik szervizünkbe, ezt követően a szerviztechnikus kollégánk bevizsgálja a készüléket. Meghatározza a hiba pontos okát, elkészíti az árajánlatot, ezek után ügyfélszolgálati munkatársunk telefonon vagy emailen keresztül felveszi veled a kapcsolatot és egyeztet Veled a javítás összegéről és várható javítási időről.
Vásárlóink véleménye - Megbízható Bolt Program
A notebook-alkatresz.hu webáruház 2017 óta minden évben elnyerte a Megbízható bolt címet, melyet az árukereső.hu küldött ki a részünkre.
Hogyan válasszunk akkumulátort az okostelefonunkba vagy a laptopunkban?
Már biztosan tudod, hogy ki kell cserélni készüléked akkumulátorát, hogy hogy is találod meg a megfelelő alkatrészt, ebben nyújtunk most segítséget. Külön részben adunk mankót a laptopok esetében és külön az okostelefonokhoz.
A nagy kijelző kisokos- avagy minden, amit tudnod kell az LCD kijelzőkről
Nem könnyű eligazodni a LCD kijelzők világában. Hogy mit is jelentenek a különböző technológiával készült telefon kijelzők? Miket kell szem előtt tartani a laptopok esetén? És mi mit jelent? Ebből az összefoglalónkból kiderül
5 leggyakoribb laptop meghibásodás
Hiába az óvatosság, előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek a laptopunkkal. Ezek a gondok bekövetkezhetnek a laptop öregedéséből adódóan, de sajnos emberi hibából is mint például, hogy nem fordítunk kellő figyelmet a rendszeres tisztításra, leejtjük a készüléket vagy olyan helyen használjuk, ahol túl sok por szállhat a ventilátorba. Összegyűjtöttük azt az öt leggyakrabban jelzett laptop problémát, amivel működésünk óta találkoztunk.
Segíthetünk?