5 szerszám amire szükséged van telefon javítás esetén

5 szerszám amire szükséged van telefon javítás esetén

Manapság nem szívesen adjuk ki a kezünk közül okostelefonunkat, még egy pár órát igénybe vevő szervizelés alkalmával sem. Videók alapján elsajátítható, hogyan is kell kicserélni bizonyos alkatrészeket, mi viszont azt mutatjuk meg Neked, hogy milyen szerszámokat kell beszerezned ahhoz, hogy otthon tudd szervizelni a mobilod.

important
Ez egy alap készlet, a szervizekben ennél sokkal több szerszámmal rendelkeznek amivel gyorsabban és hatékonyabban tudják elvégezni a cserét. Felhívjuk a figyelmedet, hogy megfelelő szaktudás és tapasztalat nélkül ne állj neki a szervizelésnek!

Ezeket a szerszámokat ajánljuk:

Antisztatikus csúszásgátló, magas hőmérsékletig hőálló, nagy méretű 45cm x 30cm szilikon szerelő pad
Csúszásgátlós szilikon pad
Segítséget nyújt szerelés során, különböző rekeszekkel rendelkezik, ahol a szerszámokat, alkatrészeket tárolhatjuk. Hőálló és csúszásmentes.
Tapadókorongos LCD szétválasztó fogó
Tapadókorongos LCD szétválasztó fogó
Csúszásmentes markolattal LCD kijelző szétválasztására alkalmas eszköz. Megkönnyíti a készülékek szerelését. Használat előtt a rögzítőcsavarokat el kell távolítani a készülék keretéből!
10 darabos anti-statikus műszerész pajszer (spudger)
10 darabos műszerész pajszer
Telefon, tablet, laptop szétszerelését könnyítő eszközök. Megakadályozza, hogy a statikus elektromosság károsítsa az elektronikai alkatrészeket.
110 db-os mágneses csavarhúzó készlet, mobiltelefon szétszereléshez javító eszköz
110 darabos csavarhúzókészlet
110 darabos csavarhúzókészlet, csavarhúzófej, műanyag csavarhúzó, hosszabbító rúd, hosszabbító nyél, rozsdamentes csipesz, műanyag szétválasztó és tapadókorong található meg egy műanyag tárolódobozban. Széleskörű használhatóság telefonok és digitális eszközök javításához
Forró levegőpisztoly hőlégfúvó ragasztott telefon, tablet szétszedéséhez
Hőlégfúvó
Könnyen kezelhető, ki és bekapcsológombbal. Teljesítmény 300W, hőmérséklet 200 fok. Használatával a készülék ragasztott részeit lehet megolvasztani.

Amennyiben segítségre lenne szükséged kérj segítséget ügyfélszolgálati munkatársainktól online (chat felületen vagy a hibabejelentő rendszerünkön) vagy személyesen.

Népszerű szolgáltatásaink

Segíthetünk?