Hogyan válasszunk akkumulátort az okostelefonunkba vagy a laptopunkban?

Hogyan válasszunk akkumulátort az okostelefonunkba vagy a laptopunkban?

Már biztosan tudod, hogy ki kell cserélni készüléked akkumulátorát, hogy is találod meg a megfelelő alkatrészt, ebben nyújtunk most segítséget. Külön részben adunk mankót a laptopok esetében és külön az okostelefonokhoz.

Ha nem bajlódnál otthon a szervizeléssel, látogass meg minket Zuglói szervizünkben! Kollégánk az akkumulátor cserén kívül LCD kijelzőt, hátlapot is cserél.

Ha okostelefonhoz keresel új akkumulátort, akkor fontos, hogy pontosan tudd a készülék típust (igen, az évszámot is figyelembe kell venni). Amennyiben elbizonytalanodtál akkor a készülék beállításai között kellene megkeresni a típust, vagy a hátlapon szereplő sorozatszám alapján is megtudható, milyen telefonnal rendelkezel.

Telefon típusának meghatározása:
Akkumulátor típusának meghatározása:
Telefon típus Samsung Galaxy A51 SM-A515F
Akkumulátor típusának meghatározása:
Telefon akkumulátor típus
Keresés az oldalunkon:
Model kereső Samsung Galaxy A51 SM-A515F
Model kereső Samsung Galaxy A51 SM-A515F

Oldalunkon elegendő beírni a keresőbe például, hogy Samsung Galaxy A51, rászűkíteni a telefon akkumulátor kategóriára majd kiválasztani a kapacitásban, árban Neked tetsző alkatrészt. Sajnos már nem működik az módszer, mint régebben, hogy egyszerűen lepattintod a hátlapot és akkumulátor típusszáma alapján megkeresed a megfelelőt, mivel beépítetté váltak ezek az áramforrások és sok készüléknél ragasztva van a hátlap.

Laptop akkumulátor böngészésnél többféle út közül választhatsz, amennyiben ki-be pattintós akkumulátorra van szükséged, úgy a legegyszerűbb dolgod van, hiszen kipattintod a mostanit leolvasod a típusszámot és már rendelheted is, vagy dönthetsz úgy, hogy készülék típus alapján rendelsz.

Nem beépített akkumulátor:
laptop akkumulátor sima

Ha beépített verzióval szerelték a notebookod, akkor a telefonokhoz hasonlóan csak a laptop precíz fajtája alapján fogod megtalálni a megfelelőt.

Beépített akkumulátor:
laptop akkumulátor beépített
Laptop típusának meghatározása:
laptop akkumulátor beépített

Szervizünk nemcsak okostelefonokat, hanem laptopok és tabletek javításával is foglalkozik! Várunk Téged hétfőtől péntekig! További információt itt találsz

Népszerű szolgáltatásaink

Segíthetünk?