Hogyan zajlik egy akkumulátorcsere nálunk?

Akkumulátor csere

Az akkumulátor témában készítettünk már különböző tartalmakat Neked, például, hogy milyen esetekben érdemes kicseréltetni a telefonod vagy a laptopod áramforrását. Volt szó arról, hogy hogyan találhatod meg a megfelelő alkatrészt és hogyan cserélheted ki a hibás akksit otthon. Úgy érezzük, abban az esetben tennénk teljessé ezt a „sorozatot”, ha elárulnánk szervizesünk hogyan is oldja meg ezeket a problémákat szervizünkben.

Hogyha hozzánk fordulnál akkumulátor vagy másfajta hibával, akkor hozd be üzletünkbe a készülékedet vagy küldd be ingyen behozatás keretein belül.
pipe
Amennyiben ki-be pattintós akkumulátort kell cserélni, úgy nagyon egyszerű dolga van a szervizesünknek, kikapcsolt állapotban kinyitja a nyitó füleket és kiveszi a benne lévő akksit, majd behelyezi az új akkumulátort, bezárja a füleket és teszteli a készüléket.
pipe
Beépített áramforrás esetén többféle eljárási mód lehetséges, attól függően, hogy a gyártó hol helyezte el az akkumulátort. Egy átlagos akkumulátornál szerviztechnikusunk kikapcsolt módban eltávolítja a csavarokat, leveszi a hátlapot és kicsavarozza az áramforrás tartócsavarjait, az akkumulátor csatlakoztatóját leválasztja. Az új akkumulátort csatlakoztatja, majd elhelyezi a készülék belsejében, visszacsavarozza a tartócsavarokat, ezek után visszapattintja a hátlapot, majd visszacsavarozza a csavarokat, ezek után pedig teszteli a készüléket.
pipe
Okostelefonok esetén szintén márkafüggő az akkumulátor cserélés módja, van olyan telefon, amelyik a hátlapnál nyitható fel, de van olyan is amelyik kijelzőnél. Így nem javasoljuk, hogy otthon megfelelő szerszámok és gyakorlat nélkül láss hozzá a javításnak! Néhány ezer forintos munkadíjért szakszerűen kicseréljük mobiltelefonod, laptopod áramforrását.
További információért és szolgáltatásainkról ide kattintva olvashatsz: www.notebook-alkatresz.hu/szolgaltatasok

Ha nem keresgélnél a különböző szervizek között, akkor hozd be Ungvár köz 5-ben található szervizünkbe a balesetet szenvedett telefonodat. Tapasztalt kollégáink elhárítják a hibát és kedvező árakon végzik el a munkát.

Népszerű szolgáltatásaink

Segíthetünk?