Milyen jelek utalnak arra, hogy laptop tisztításra van szükséged?

Laptop Tisztítás

Ebben a bejegyzésünkben azokról az intő jelekről írunk, amelyek azt jelezhetik, hogy laptopodnak mielőbbi takarításra volna szüksége. Ha még nem volt kitisztítva a géped, akkor ne várd meg míg baj lesz. Keress fel egy szervizt, ahol kívül-belül „ragyogóvá” teszik a notebookod.

Ezekre a „vörös jelzésekre” figyelj:

  • Lassulni kezd a laptopod Egyik pillanatról a másikra megváltozik minden, éppen készíted a legújabb prezentációt a következő meetingre és nem engedelmeskedik a Windows. Reméljük csak átmeneti a gond…
  • Elkezd forrósodni
    Már a neten szörföléstől is azt tapasztalod, hogy mintha melegedne a géped. Valószínűleg kiszáradt a laptop hővezető pasztája. Tapasztalsz más hibákat is?
  • Túl hangossá válik a ventilátor
    A túl sok hő miatt a ventilátornak hatékonyabban kell működnie. Így az elindított filmet már alig hallod hiába van maximumon a hangerő.
  • Munka közben kikapcsolgat a gép
    Jaj, ne, egy megbeszélés kellős közepén vagy email írás közben egyszer csak leáll a géped? Ne várd meg a következő alkalmat. Keress egy szervizt most!

Ha bármelyik tünetre leszel figyelmes ezek közül, javasoljuk, hogy látogass meg minket a problémás készülékkel. Segítőkész ügyfélszolgálati munkatársaink és tapasztalt szervizes kollégáink várnak Téged hétfőtől péntekig 9-17 óráig.

Vagy ha inkább Te csinálnád olvasd el korábbi cikkünket és szerezd be a szükséges eszközöket.

Szerviz

Népszerű szolgáltatásaink

Segíthetünk?