Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. hely

Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. hely

Szeretnénk megköszönni, hogy 2022-ben a notebook-alkatresz.hu elnyerte az Ország Boltja 2022 Minőségi díj III. helyezését a Számítástechnika kategóriában.

Az Árukereső.hu által szervezett versenynek az a célja, hogy bemutassa a legkiemelkedőbb szolgáltatást biztosító webáruházakat, illetve népszerűsítse az online vásárlást. A versengés három részből tevődik össze, Verseny a Minőségi díjakért, Verseny a Népszerűségi díjakért és Verseny az Ország Boltja Fődíjért.

A Minőségi díjakért folytatott küzdelemben csak az Árukereső.hu Megbízható Programjához tartozó webáruházak vehettek részt. Itt a vásárlók kérdőíveken értékelhették a webshopokat, például a rendelés menete, a kiszállítás vagy a vásárlói élmény szempontjai alapján. Mivel a vásárlók közvetlen értékeléseket adnak le a webáruházakra, ezért a megbízhatóság kiemelten fontos tényező ebben a versenyben.

Számos webáruház vett részt ezen a megmérettetésen, mint például alza.hu, brendon.hu, nutriversum.com, jateknet.hu és pingvinpatika.hu.

A nyertesek listáját itt találod: https://www.orszagboltja.hu/nyerteseink

Elismerés számunkra, hogy idén Számítástechnika kategóriában a Minőségi díj III. helyezését nyertük el.

Oklevél ország boltja minőségi díj notebook-alkatresz.hu
Köszönjük minden vásárlónknak az eddig kapott közel 20.000 visszajelzést, mellyel 4,9 pontszámot értünk el januárban, valamint köszönjük munkatársaink alapos munkavégzését, amellyel hozzájárultak ehhez a győzelemhez.

Népszerű szolgáltatásaink


 

Segíthetünk?