Hírek, cikkek

ÉVKER, Nyereményjáték nyertesei.

ÉVKER, Nyereményjáték nyertesei. 2017-05-02

Az év internetes kereskedője címért folytatott közönségszavazati fejezet lezárult. Az ehhez kapcsolódó nyereményjátékról bővebb információk az evker.hu oldalon.
Tovább

ÉV INTERNETES KERESKEDŐJE VERSENY (KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK)

ÉV INTERNETES KERESKEDŐJE VERSENY (KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS NYEREMÉNYJÁTÉK) 2017-04-07

Szavazz ránk és nyerj! Cégünk is indul az Év Internetes Kereskedője címért. Szavazatoddal nem csak minket támogathatsz, hanem a szervező általi közönségszavazati nyereményjáték sorsolásán is részt vehetsz. Szavazatodat és jelentkezésedet a cikkben levő linken tudod leadni.
Tovább

Processzorok: ítélet középkategóriában

Processzorok: ítélet középkategóriában 2017-03-28

Középkategóriás processzorok összehasonlítása. Mit tud az Intel Core I3-4150, Intel Celeron G3900, Intel Core 2 Duo E8600 processzor?
Tovább

Olcsó és jó processzor otthoni, irodai gépbe

Olcsó és jó processzor otthoni, irodai gépbe 2017-03-17

Mire kell a processzor és hogyan válasszunk megfelelő processzort otthoni, irodai gépbe, anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni?
Tovább

Meglévő laptopom turbózása, vagy inkább vegyek újat?

Meglévő laptopom turbózása, vagy inkább vegyek újat? 2017-01-30

Sok ügyfelünk tette már fel ezt a kérdést, hogy upgradelje (fejlessze) jelenlegi laptopját, vagy már nem éri meg, és vegyen másikat. Ezt a cikket a fejlesztőknek írtuk, hogy fel tudják mérni, mire is célszerű költeni, olyan összeget amiből új notebookot nem lehet és nem is érdemes vásárolni.
Tovább

Mire figyelj, ha notebookot veszel: tulajdonságok, típus

Mire figyelj, ha notebookot veszel: tulajdonságok, típus 2017-01-27

Előző cikkünkben az egyik legfontosabb jellemzőt, az árat, elég alaposan körüljártuk, és még biztos nem késő, hogy tanácsot adjunk a notebook vásárláshoz, jöjjenek hát a további számok, és cikkünk végén 2 javasolt típus is.
Tovább

Mire figyelj, ha notebookot veszel: az ár!

Mire figyelj, ha notebookot veszel: az ár! 2017-01-25

Az áruházak, webshopok most jobbnál jobb ajánlatokkal bombázzák az érdeklődőket, ezért gondoltuk megosztunk pár tanácsot, hogy a későbbi kellemetlenségektől megóvjunk Téged.
Tovább

Notebook vásárlás előtt, meglepetések helyett

Notebook vásárlás előtt, meglepetések helyett 2017-01-23

Egyre többen keressük az asztali számítógépek helyett a hordozható PC-ket azaz a laptopokat, notebookokat. De tudjuk egyáltalán mi is a kettő közötti különbség, illetve mit érdemes szem előtt tartani vásárlás előtt? Összeszedtük a szerintünk legfontosabb szempontokat.
Tovább

Notebook takarítás házilag

Notebook takarítás házilag 2017-01-22

Előző cikkünkben írtunk arról, hogy miért szükséges minimum évente egyszer kitisztítani, vagy kitisztítani notebookunkat. Csak rövid emlékeztetőnek: a takarítás célja a szellőzés segítése, a felmelegedés megakadályozása.De mi van akkor, ha kívülről szeretnénk letakarítani a notebookunkat? Csak nem visszük el szervizbe, igaz? Mivel takarítsuk? Melyik szer ajánlott, melyik nem? Erről szól cikkünk.
Tovább

10 jó tanács amit ha betartasz,  sokáig tudod majd használni notebookodat

10 jó tanács amit ha betartasz, sokáig tudod majd használni notebookodat 2017-01-20

Szervizünkben minden nap több tucat notebookot hoznak be, hogy javítsuk meg. Van köztük pár hónapos és több éves gép is. Egy közös bennük: meghibásodásuk némi odafigyeléssel megelőzhető.
Tovább

×