A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Laptop alaplap javítás munkadíj

Cikkszám: BGA-SMD

Vásárold meg új webáruházunkban: Laptop alaplap javítás munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 2-4 hét, Garancia: 6 hónap

A szolgáltatás ára: 44 450 Ft

A LED-ek világítanak, de a képernyő sötét marad? A merevlemez halk kattogását sem hallani? Még számos jel mutathat alaplap hibára. (lista lentebb)

Professzionális eszközökkel kimérjük, megjavítjuk hibás alaplapját (nem alaplap csere történik), legyen szó akár BGA, SMB chipsetek cseréjéről. Mi nem használunk használt chipseteket, minden esetben új chip kerül fel alaplapjára. Ezáltal tudjuk biztosítani, hogy készüléke hosszútávon is működőképes maradjon.

Az általunk elvégzett chipset javításra 6 hónap garanciát vállalunk. Alaplap javítás átlagos ideje 2-4 hét, mivel a nem készleten lévő chipsetek beszerzése időigényes. Kérjük türelmét, ha az alaplap javítást választja. A szolgáltatás ára: 44.450 Ft. Fontos! Az APPLE típusú gépeknél magasabb anyagköltség miatt, csak bruttó 54.450,-ft értékben tudjuk elvégezni a javítást. 

Ön nem Budapesten él vagy nehézkes személyesen szaküzletünkbe befáradnia? Hibás készülékét az ország bármely pontjáról ingyenesen beszállítjuk. A beszállításért nem, csak a javítást követő visszaszállításért kell fizetnie vagy személyesen befáradnia szervizünkbe. Beszállítási kérelmének leadásához nyomja meg az "Ingyenes beszállításhoz kattints ide!" gombot és adja meg a szükséges adatokat.

Alaplap hibára utaló jelek: • Nem világítanak a LED-ek • Világítanak a LED-ek, de a képernyő teljesen sötét marad. • Rendszertelenül kikapcsol magától • Kék képernyő jelenik meg. • Hang nem működik, vagy recseg • Nem ad képet, szétesik a kép • Nem töltődik az akkumulátor (ez lehet akku hiba is) • LAN, WLAN csatlakozási hibák • Mozgatásra kikapcsol, lefagy vagy mozgatás, csavarás után kapcsol be. A felsorolt hibák alaplapi hibára utalnak, azonban előfordulhat, hogy más laptop alkatrész okozza a problémát.

*Ha a javítás sikeres, csak abban az esetben kell kifizetni ezt az összeget és fél év garanciát vállalunk a javításra. Ha nem sikerül, ez általában vezetőréteg hiba miatt szokott előfordulni, ami csak a chip cseréje után derül ki, úgy br. 4.000 Ft-ot* számolunk fel. Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

Hasonló termékek

Hírek

Segíthetünk?