FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN
A megrendelést a rendelés átvételekor készpénzzel is kiegyenlíthető üzletünkben és partnereinknél (futárszolgálat, csomagpontok).
Házhoz szállítás esetében utánvétellel rendelt csomagok (Kiszállítás GLS futárszolgálattal - 1765 Ft) esetén bruttó 275 Ft-ot számítunk fel utánvét kezelési költségként.
FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL
A banki átutalás előre utalást jelent. Rendeléskor egy elektronikus díjbekérőt küldünk a megadott email címre, melyen megtalálhatók az átutaláshoz szükséges adatok: bankszámlaszám, rendelési azonosító, amit a közlemény rovatban kérünk feltüntetni.
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELKOR
Üzletünkben az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák). A legtöbb GLS és Pick Pack Pont csomagponton lehetséges a kártyás fizetés, de nem minden ponton. Átvétel előtt kérjük tájékozódjon az átvételi pontnál.
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ONLINE

Online bankkártyás fizetés esetén az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express.

A megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Amennyiben nem sikerült az online fizetés, abban az esetben egy tájékoztató email-t küldünk. Minden esetben kérjük elsőnek ellenőrizze a befizetései között, hogy valóban sikertelen volt-e a fizetés. Amennyiben utólag meggondolta magát és szeretné megváltoztatni a fizetési módot, kérjük, jelezze felénk az email-re válaszolván, vagy változtassa meg a fiókjában.

FIZETÉS BARION-NAL
A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével lehet fizetni online áruházunkban bankkártyával.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező regisztráltatni a kártyát a Barion rendszerében, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő email címet (lehetőleg azt, amivel a vásárlást lebonyolítottuk). Amennyiben nincsen bankkártyánk, akkor a fizetéshez használhatjuk, az előre feltöltött Barion egyenleget (Barion tárca), amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni. Erre a Barion Tárcára ismerősök is tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben kell csak kitölteni a barion tálcánál az email címet és jelszót.
Segíthetünk?