ÁRU ÁTVÉTELE SZEMÉLYESEN
Személyes átvételi mód esetén Budapest XIV. kerületi üzletünkben tudja átvenni a rendelt terméket.

Címünk: 1142. Budapest Ungvár köz 5. Üzletünk hétköznapokon 09:00 - 17:00 között tart nyitva. Készpénzes vagy bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Online rendelés nélkül is lehet az üzletünkben vásárolni, viszont ebben az esetben a "Lista áron" tudjuk biztosítani a terméket. Áruházunkban az árainkat úgy tudjuk alacsonyan tartani, hogy a rendelési folyamatot kiszervezzük (ügyfél megkeresi a terméket, leadja a rendelést, kitölti az adatait) és minél jobban optimalizáljuk (összekészítés áru átvételéhez, tájékoztatás). Ezért javasoljuk, mielőtt személyes átvétel mellett döntene, úgy is rendelje meg a terméket. A visszaigazolás rövid időn belül megtörténik. Rendelés esetén elkerülhető az is, hogy más megvásárolja Lista áron a terméket, míg Ön ideér üzletünkbe.

Bővebb tájékoztatás
ÁRU ÁTVÉTELE PICK PACK PONT CSOMAGPONTON
Pick Pack Pontra történő rendeléseket 1490 Ft-os költségen tudjuk szállítani. Budapest területén a szállítási idő várhatóan 1-2 munkanap, minden más esetben 2-3 munkanappal kell számolni. Csomagok nyomonkövetését az alábbi linken tudjuk megtenni: Pick Pack Pont csomagkereső. Több ponton is van lehetőségünk kártyás fizetésre, viszont átvétel előtt érdemes tájékozódni az kiválasztott ponton, hogy ott van-e rá mód.

A Rendelés menete:

A rendelés feldolgozása után rendszerünk automatikus üzeneteket küld a megadott email címre.

  • - Első üzenetben a rendelés feldolgozásról és az átadásról szóló információkat küldjük meg, mint rendelési azonosító, a Pick Pack Pont nyomonkövetési oldalának linkjét, valamint a végösszeget.
  • - Ezt követően, ha elektronikus számlát kért, azt külön elküldjük email-ben. (Ha papír alapon kérte a számlát, az a csomagban elhelyezve küldjük, illetve egy másolatot email-ben is küldünk.)
  • - A Sprinter futárszolgálat mellett GLS csomagpontra is lehet kérni a csomagunkat. A rendelés leadásakor tudjuk kiválasztani azt, hogy melyik csomagponton szeretnénk átvenni a küldeményünket.
  • - A szállítás napján a szállítmányozó cég is fog küldeni emailt, mely a következőket tartalmazza: csomagszám és a várható érkezési időt a csomagpontra és egyéb státusz információkat.
ÁRU ÁTVÉTELE GLS CSOMAGPONTON
A GLS csomapontra történő rendeléseket 1490 Ft-os költségen tudjuk szállítani. Budapest területén a szállítási idő várhatóan 1-2 munkanap, minden más esetben 2-3 munkanappal kell számolni. A csomagok nyomonkövetését az alábbi linken lehetséges megtekinteni: GLS csomagkereső Több ponton is van lehetőségünk kártyás fizetésre, viszont átvétel előtt érdemes tájékozódni az kiválasztott ponton, hogy ott van-e rá mód.

A Rendelés menete:

A rendelés feldolgozása után rendszerünk automatikus üzeneteket küld a megadott email címre.
- Első üzenetben a rendelés feldolgozásról és az átadásról szóló információkat küldjük meg, mint rendelési azonosító, a Pick Pack Pont nyomonkövetési oldalának linkjét, valamint a végösszeget.
- Ezt követően, ha elektronikus számlát kért, azt külön elküldjük email-ben. (Ha papír alapon kérte a számlát, az a csomagban elhelyezve küldjük, illetve egy másolatot email-ben is küldünk.)
- A GLS futárszolgálat mellett Pick Pack Pontra is lehet kérni a csomagunkat. A rendelés leadásakor tudjuk kiválasztani azt, hogy melyik csomagponton szeretnénk átvenni a küldeményünk.
A szállítás napján a szállítmányozó cég is fog küldeni emailt, mely a következőket tartalmazza: csomagszám és a várható érkezési időt a csomagpontra és egyéb státusz információkat.
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A webáruházunkban leadott rendelés akár a visszaigazolást követő 24/48 órán belül átvehető otthonában, munkahelyén, az ország bármely pontján, amennyiben a rendelés munkanapokon 13.00 óra előtt rendszerünkben regisztrálásra kerül, a megrendelt termék raktáron van központi raktárunkban, és ügyintézőnk email-ben visszaigazolta rendelését. Csomagfeladás kizárólag a központi raktárból történik. Amennyiben a rendelés pénteken 13:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás leghamarabb a következő hét keddi napján teljesülhet, pozitív készlet esetén. Az email-es visszaigazolás a szállítás részleteinek egyeztetése miatt fontos, amely munkanapokon 9-17 óráig történhet, minden kiválasztott alkatrész rendelkezésre állása esetén.

0 - 3 kg 1490 Ft
3 - 10 kg 2490 Ft
10 kg felett 4490 Ft
Utánvétellel rendelt csomagok esetében +275 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Folyamat menete:
A rendelés feldolgozása után rendszerünk automatikus üzeneteket küld a megadott email címre.
- Első üzenetünkben a rendelés feldolgozásáról és átadásról szóló információkat küldjük meg, mint rendelési azonosítót, GLS nyomonkövetési oldalának linkjét, végösszeget.
- Ezt követően, ha elektronikus számlát kért, azt külön elküldjük email-ben. (Ha papír alapon kérte a számlát, az a csomagban elhelyezve küldjük, illetve egy másolatot email-ben is küldünk.)
- A szállítással kapcsolatosan tájékoztatást a GLS futárszolgálat küld, ami tartalmazza a csomagszámot, a várható érkezést (3 órás időintervallumra leszűkítve) és a futár telefonszámát.
- Amennyiben plusz szolgáltatást is igényelt (SMS / Telefon) azt ugyanúgy a GLS futárszolgálat biztosítja.
- Abban az esetben, ha nem lenne jó az időpont, a futárral lehetőség van telefonon egyeztetni.

A feltüntetett árak tartalmazzák a csomagolás, illetve a második kiszállítás (következő munkanap) költségét is, amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt.

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8:00-17:00 óra között bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető. Amennyiben a rendelés pénteken 13:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás - hétfői csomagfelvétel miatt - leghamarabb a kedden teljesülhet.

A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási kapacitástól függően teljesítjük.

A súlyértékek a valós, összesen mért súlyt jelentik.

A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve előreutalással, előlegszámla alapján valamint Barion online fizetéssel. Előreutalás esetén a csomagot az összeg beérkezését követően tudjuk küldeni.

Postai szállításra sajnos nincs lehetőség!

Az új adótörvényeknek megfelelően 2013. januártól cég, alapítvány vagy adószámmal rendelkező magánszemély esetén a számlán fel kell tüntetni az adószámot. Így rendelés esetén kérjük a megjegyzésben küldjék el az adószámot, bolti vásárlás esetén pedig adják meg Kollégáknak.

ÁFA-s számla igényt kérjük előre jelezze, utólagosan nem áll módunkban kiállítani.
Segíthetünk?