laptop-kijelzo-csere-munkadij
Laptop kijelző csere munkadíj (Laptop kijelző csere munkadíj)

6 001 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Laptop kijelző csere munkadíj

Cikkszám: Laptop kijelző csere munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: Akár azonnal

A szolgáltatás ára: 6 001 Ft

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében szervizünk személyesen készülékeket nem vesz át, csak ingyenes beszállítással, erről részletesebben lejjebb olvashat.

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható laptopok kijelzőjének cseréjét vállalja*. Laptop kijelző csere költsége 6.000 Ft.

*Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek kijelző cseréjét vállaljuk vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg.

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmaink lennének, úgy ajánlanánk, hogy első körben küldjön részünkre egy emailt az info@notebook-alkatresz.hu-s email címre. Melyben egy-két kép mellékelésével érdeklődését adhatja le a készülék szervizelésével kapcsolatosan.

Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégánk beérkezés után is feltudják mérni az állapotát. Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás és a bevizsgálás ingyenes, a házhoz szállítás már 990 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás