Bevizsgálás

Cikkszám: Laptop, Tablet és Számítógép szerviz


4.76 pont / 134 szavazat

  • Javítás helyszíne: Szervizünkben
  • Várható munkaídő: 2 - 4 munkanap
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Ingyenes beszállításhoz kattints ide! Vásárlási segédlet

Márkafüggetlen szervizükben megjavítjuk laptopját, netbook-ját, tablet-jét.

Munkafolyamatunk:

1. Készülék bejuttatása szervizünkbe. Ez történhet személyesen, valamint az ország bármely pontjáról ingyenesen a szervizünkbe szállíttatjuk a meghibásodott készülékét*.

2. Minden hibás készülékhez elektronikus munkalapot is készítünk. Ezáltal az ügyfél kérésére bármikor felvilágosítást tudunk nyújtani a munkafolyamat helyzetéről.

3. Eszköz bevizsgálása (Várható bevizsgálási idő: 2-4 munkanap, ára: 4.000 Ft., de csak akkor kell kifizetni a bevizsgálási költséget, ha elutasítja az árajánlatunkat. Ha elfogadja, akkor nincs bevizsgálási költség.)

4. Bevizsgálást követően ügyfélszolgálati munkatársaink felkeresi Önt telefonon, hogy tájékoztassák az elvégzendő munkáról, határidőről valamint árajánlatunkkal kapcsolatban

5. Alkatrész beszerzése (amennyiben szükséges)

6. Laptop javítása

7. Laptop javításáról kiértesítés.

8. Szervizben történő átadás vagy futárral történő visszaszállítás, melynek ára 990 Ft.

Személyesen, ügyfélszolgálatunkon tudjuk átvenni a készüléket, vagy ingyenes beszállítással futárral Magyarország bármely részéről betudjuk szállíttatni készülékét. Beszállítási kérelmének leadásához nyomja meg az "Ingyenes beszállításhoz kattints ide!" gombot és adja meg a szükséges adatokat.

×