minidisplay-mini-display-port-hdmi-atalakito-kabel-displayport-to-hdmi-thunderbolt
minidisplay Mini display port -> HDMI átalakító kábel (Displayport to HDMI, Thunderbolt) (MiniDisplay-HDMI)

Listaár: 1 940 Ft

Online ár: 1 687 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

minidisplay Mini display port -> HDMI átalakító kábel (Displayport to HDMI, Thunderbolt)

Cikkszám: MiniDisplay-HDMI

Vásárold meg új webáruházunkban: minidisplay Mini display port -> HDMI átalakító kábel (Displayport to HDMI, Thunderbolt)

Csatlakozó: HDMI, Mini Display port

Bővebben leírásról

Listaár: 1 940 Ft

Kedvezményes ár:

1 687 Ft

Szaküzletben átvehető: 2 darab azonnal
Központi raktárkészlet: 0 darab, bővebb információ

Készletinformáció, átvételi lehetőségek
Kosárba


14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 hónap 
gyártói 
garancia

Leírás

display port <-> vga átalakító kábel


Utángyártott termék

A minidisplay Mini display port -> HDMI átalakító kábel (Displayport to HDMI, Thunderbolt) terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek hazánkban nincs ismertsége, ezért azt mi sem tüntetjük fel.

A minidisplay Mini display port -> HDMI átalakító kábel (Displayport to HDMI, Thunderbolt) utángyártott termékek gyakran hasonló anyagokból és technológiával készülnek, mint az eredeti termékek, és általában betartják ugyanazokat a minőségi szabványokat. Ezenkívül számos esetben a jó minőségű utángyártott termékek ugyanolyan garanciát kínálnak, mint az eredeti termékek, ami további biztonságot nyújt a vásárlók számára.

Egy vásárló, aki jó minőségű utángyártott terméket néz, valószínűleg értékorientált és költséghatékony megoldást keres. Fontos, hogy alaposan ellenőrizze a termék leírását és specifikációit, valamint olvassa el a vásárlói véleményeket és értékeléseket, hogy biztos lehessen a termék minőségében.

HDMI csatlakozó

High Definition Multimedia Interface ('HDMI') egy korszerű csatlakozófelület tömörítettlen audio-video adatfolyamok átvitelére, leginkább a számítógép és a televízió, projektor összeköttetésére szolgál. Ennél a csatlakozónál a digitális jeltovábbításon kívül fontos, hogy kép megjelenítés mellett hangot is képes továbbítani. Több verziójú HDMI kábel létezik. Az 1.0 maximális felbontása FullHD volt. A 1.3-nak már 2560 × 1600px is elérte. A mostanában kapható 2.0-ás kábelek már 4K vagy afölötti értékeket is tudnak megjeleníteni. Előszeretettel alkalmazzák videokártyáknál, konzoloknál és TV-knél. A HDMI átalakítható DVI-D csatlakozóra is, mivel a DVI-D is digitális jelet továbbít. De ez már nem mondható el a D-SUB esetében. Több alfaja is létezik, mint a mini-HDMI illetve a micro-HDMI. Ezek a csatlakozók kisebb mérettel rendelkeznek. Telefonokra, tablettekre, kamerákra szokták elhelyezni őket. További információ a HDMI csatlakozóval kapcsolatban

Kompatibilis alkatrészek

Vélemények a termékről és rólunk

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

( 4 pont / 96 szavazat )


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Segíthetünk?