A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Kingston SSDNow UV500 SATA3 2,5'', 120GB

Cikkszám: SUV500/120G

Vásárold meg új webáruházunkban: Kingston SSDNow UV500 SATA3 2,5'', 120GB

Háttértároló tárkapacitás: 120 GB, Adatátviteli mód: SATA III (6 Gbit/s), HDD/SSD méret: 2,5", 2.5", Csatlakozó: SATA, SATA III, Garancia: 1 év

Bővebben leírásról
Ez a termék jelenleg nem rendelhető!


14 napos 
pénzvisszafizetési 
garancia

Üzletünkben 
Kártyás fizetési 
lehetőség

Kiszállítás akár 
1 munkanap 
alatt

1 év 
gyártói 
garancia

Leírás

Tárkapacitás: 120 GB

Csatoló felület: SATA III (6GB/s)

Méret: 2.5"

Írási sebesség:500 MB/s

Olvasási sebesség: 520 MB/s

Méretek: 100.1mm x 69.85mm x 7mm

Tömege: 41 g


1A beépített adathordozó mérete: 120 GB

Internetezéshez, otthoni illetve kis irodai használatra, alapszintű adattárolásra minden tekintetben elegendő tárterület. Amennyiben a méret nem elegendő úgy válassza nagyobbal.

A háttértároló csatlakozás: Serial ATA merevlemez

A kor követelményeinek megfelelő adatátviteli sebesség. Ez Azt jelenti, hogy a készülékhez SATA csatlakozójú SSD vagy HDD (Merevlemez) csatlakoztatható.

Háttértároló mérete: 2.5"

Az eszközbe 2.5" háttértároló (SSD vagy HDD) 2.5" építhető be.

SATA technológia

SATA másnéven Serial ATA (Serial Advanced Technology Attachment) egy informatikai pont-pont kapcsolat, amelyet adatok továbbítására terveztek a számítógép és a tároló eszközök között (tipikusan merevlemezek és optikai meghajtók számára). A régebbi ATA szabványhoz képest (más néven IDE vagy PATA) fő előnye a vékonyabb adatkábel, nagyobb átviteli sebesség, az eszközök kikapcsolás nélküli csatlakoztatásának és leválasztásának lehetősége, illetve jobb adatkapcsolatot biztosít, mint a régi ATA csatlakozók.

1 év garancia

Amikor egy termékre 1 éves garanciát vállalunk, az azt jelenti, hogy egy teljes évig, a vásárlás napjától számítva, kiállunk a termék minősége és megbízhatósága mellett. Ez a garancia lefedi azokat a hibákat vagy meghibásodásokat, amelyek a termék normál használat mellett és normál körülmények között ezen időszak alatt bekövetkezhetnek.

A garanciális időszak alatt, ha a termék hibásnak bizonyul, akkor az a mi belátásunk szerint javításra, cserére vagy visszatérítésre kerül, a vevőnek nincs további költsége. A garancia általában lefedi az olyan problémákat, amelyek hibás alkatrészekből vagy munkavégzésből adódnak.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a garancia általában nem terjed ki azokra a problémákra, amelyek a termék helytelen használatából, balesetekből vagy a normális kopásból adódnak. Mindig olvassa el és értse meg a garancia feltételeit és kikötéseit, hogy tisztában legyen azzal, mi van fedezve és mi nem.

1 éves garancia vállalásával célunk, hogy a vásárlóinknak nyugalmat biztosítsunk.

Vélemények a termékről és rólunk

Nekünk fontos a véleménye, értékelje a terméket, majd írjon a termékről pár szót!

( 5 pont / 10 szavazat )


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első.

Hírek

Segíthetünk?