Hibás készülék ingyenes beszállítása

Cikkszám: Szervszall


4.41 pont / 85 szavazat

  • Javítás helyszíne: Szervizünkben
  • Várható munkaídő: 1-2 munkanap
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Ingyenes beszállításhoz kattints ide! Vásárlási segédlet

Meghibásodott készülékét ingyenesen szervizünkbe, majd a javítás után házhoz szállítjuk.

Készülék szerviz oda-visszaszállítással szolgáltatásunk egyedülálló módon az Ön kényelmét szolgálja:

Önnek mindössze egy rövid formot kell kitöltenie, amiben rögzítjük a szükséges adatokat. "Ingyenes beszállításhoz kattintson ide!" gombra kattintva tudja megkezdeni a kitöltést.

A rendelés leadásakor a felvételi nap is meghatározható. Csomagfelvételt csak hétköznapra tudunk időzíteni, hétvégére erre mód nincs. A megadott dátumon fog érkezni a futár, bővebb tájékoztatást majd emailben küldi meg az Ön részére a GLS. Várható beérkezés s szervizünkbe 1-2 munkanap. Javítás és egyeztetés után, ugyanígy a GLS futárszolgálattal házhoz is szállítjuk készülékét.

(Minden esetben a GLS futárszolgálat fogja a meghibásodott készüléket szervizünkbe szállítani.)

Beérkezés napján emailes tájékoztatót küldünk, hogy készüléke megérkezett.

A szolgáltatást Cégünk rendeli meg a GLS-től. Ezáltal tudjuk biztosítani az ingyenességet.

Reméljük, hogy a kiváló minőségű javítási munka, ami a magasan képzett szakembergárdának köszönhető, az Ön igényeinek is mindenben eleget tesz majd.

Ezúton hívjuk fel figyelmét arra, hogy habár a beszállítási költség ingyenes, a visszaszállítás díja pedig 1.265 Ft. A készülékek bevizsgálási díja 4.000 Ft, amit csak akkor kell megfizetni, ha nem fogadja el az általunk készített javítási árajánlatot. A bevizsgálási idő, beérkezéstől számítva, kb. 2-4 munkanap.

×