hibas-keszulek-ingyenes-beszallitasa
Hibás készülék ingyenes beszállítása (Szervszall)

ingyenes

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Hibás készülék ingyenes beszállítása

Cikkszám: Szervszall

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 1-2 munkanap

A szolgáltatás ára: ingyenes

Csomagolási segédlet

Meghibásodott készülékét ingyenesen szervizünkbe, majd a javítás után házhoz szállítjuk.

A koronavírus tejedésének megelőzésére létrehozott intézkedések, partnereinknél és nálunk is, miatt megnövekedett az ügyintézési idő.

Készülék szerviz oda-visszaszállítással szolgáltatásunk egyedülálló módon az Ön kényelmét szolgálja:

Önnek mindössze egy rövid formot kell kitöltenie, amiben rögzítjük a szükséges adatokat. "Ingyenes beszállításhoz kattintson ide!" gombra kattintva tudja megkezdeni a kitöltést.

A rendelés leadásakor a felvételi nap is meghatározható. Csomagfelvételt csak hétköznapra tudunk időzíteni, hétvégére erre mód nincs. A megadott dátumon fog érkezni a futár, bővebb tájékoztatást majd emailben küldi meg az Ön részére a GLS. Várható beérkezés s szervizünkbe 1-3 munkanap. Javítás és egyeztetés után, ugyanígy a GLS futárszolgálattal házhoz is szállítjuk készülékét.

(Minden esetben a GLS futárszolgálat fogja a meghibásodott készüléket szervizünkbe szállítani.)

Beérkezés napján emailes tájékoztatót küldünk, hogy készüléke megérkezett.

A szolgáltatást Cégünk rendeli meg a GLS-től. Ezáltal tudjuk biztosítani az ingyenességet.

Reméljük, hogy a kiváló minőségű javítási munka, ami a magasan képzett szakembergárdának köszönhető, az Ön igényeinek is mindenben eleget tesz majd.

Ezúton hívjuk fel figyelmét arra, hogy habár a beszállítási költség ingyenes, a visszaszállítás díja pedig 1.265 Ft. A készülékek bevizsgálási díja 4.000 Ft, amit csak akkor kell megfizetni, ha nem fogadja el az általunk készített javítási árajánlatot. A bevizsgálási idő, beérkezéstől számítva, kb. 3-5 munkanap.

Visszaszállítás kiértesítést követően 1-3 munkanap.

Fontos, a feltüntetett idők abban az esetben értendőek, ha az alkatrész raktáron megtalálható, amennyiben rendelnünk kell alkatrészt, akkor az többlet időt eredményezhet, de erről tájékoztatást adunk.