Hibás tablet ingyenes beszállítása

Hibás tablet ingyenes beszállítása 0 Ft

Hibás tablet ingyenes beszállítása - 0 Ft
Hibás tablet ingyenes beszállítása - 0 Ft

A beszállítás költsége: 0 Ft. Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Ha nem Budapesten élsz, akkor is választhatsz Bennünket. Illetve, ha nem szeretnéd személyesen meglátogatni a szervizünket arra is van megoldásunk. Rendeld meg szolgáltatásunkat és várd a GLS futárt a neked megfelelő időpontban, aki Magyarország egész területéről beszállítja üzletünkbe a csomagot.

Beszállítási űrlap kitöltése

Hogy mit is kell tenned?
Töltsd ki megrendelő űrlapunkat, amelyben szerepel a neved, tableted pontos típusa, gyári száma és hibája, egy telefonszám és email cím, ahol kapcsolatba léphetünk veled, továbbá egy szállítási cím, ahonnan el kell hozni a csomagot. Ezek után pedig válaszd ki melyik szolgáltatásunkat vennéd igénybe, illetve, hogy mikor szeretnéd, hogy érkezzen a futár. Pontos információt emailben fogsz kapni arról, hogy várhatóan milyen idő intervallumban fog megközelíteni a GLS futár.

Hogyan csomagold be?
Amennyiben megoldható az eredeti tablet dobozba kellene becsomagolni a tableted, ha ez nem megoldható egy másik tablet doboz is megfelelő lesz. Arra azonban figyelj, hogy ne tudjon mozogni a készülék! Használj buborékfóliát vagy habszivacsot! Tokra, töltőre nincsen szükségünk, ezeket nem kell beküldened hozzánk. Jobb, ha otthon maradnak nálad.

További információk
Ezek után nincs más dolgod hátra, mint átadni a futárnak és várni árajánlatunkat. Amikor megkapjuk a hibás tabletet, egy munkalapot készítünk az akkor tapasztalt külső állapotról, amelyet elektronikusan elküldünk neked, majd kezdetét veszi a bevizsgálási folyamat. Az ajánlatban szerepelni fog egy javítási összeg és egy időpont, amikor végzünk a javítással, illetve ami magába foglalja az alkatrész beszerzési idejét is. Az ajánlat elfogadását követően pedig ismételten várhatod a futárt, aki hamarosan érkezik a megjavított telefonoddal.

Amennyiben nem fogadtad el ajánlatunkat, abban az esetben sokkal hamarabb kapod meg a mobiltelefonodat és a bevizsgálási és futárköltséget kell kifizetned.

Microsoft Surface és Chuwi készülékeket szervizelését nem vállaljuk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Üzletünk
Budapest 1142 Ungvár köz 5 Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Üzletünk hétvégén és ünnepnapokon zárva van.
Internetes cégként a legbiztosabb elérhetőségünk.
Ügyfélszolgálat
+36-1-808-9390 H-P: 9:00-17:00
Ügyfélszolgálatunk készséggel segít, bármilyen kérdéssel kapcsolatban.
Szolgáltatások
Meghibásodott készülékét országosan ingyenesen beszállítjuk.
Üzletünk elhelyezkedése
Üzletünk
Megközelíthetőség

Elhelyezkedés:

M3 bevezető mellett párhuzamosan található az Ungvár utca. Üzletünk az Ungvár köz és az Ungvár utca sarkán, az Ungvár utca 63 közelében található meg.

Ingyenes parkolási lehetőség az üzlet mellett vagy a környező kis utcákban.

Tömegközlekedés:

62, 62A, 69 villamos - Miskolci utca megálló

5 autóbusz - Miskolci utca megálló

74, 74A trolibusz - Sárrét park megálló

Hétvégén zárva
Kártyás fizetés
Ingyenes parkolás
Több ezer
termék raktáron