Laptop kijelző csere

Laptop kijelző csere 8.000 Ft

Laptop kijelző csere - 8.000 Ft
Laptop kijelző csere - 8.000 Ft

A szolgáltatás ára: 8.000 Ft (Akár megvárható, amennyiben van alkatrészünk raktáron)

Hogy milyen problémákkal találkozhatsz a laptopod kijelzője kapcsán? Csak részben ad képet a készülék, színes csíkok jelentek meg a képernyőn, vagy foltossá vált és nem látod hol van az egér. Amint megtörtént a bevizsgálás folyamata, amelyben megállapításra került, hogy biztosan kijelző cserére van szükség, illetve elfogadtad árajánlatunkat, kezdetét veszi maga a kijelző csere.

Hogyan zajlik mindez?
Szerviztechnikus kollégánk először eltávolítja a kijelző keretét, amely egy óvatos lepattintással történik meg. Ezáltal könnyebben hozzáférhet a laptop kijelzőt tartó csavarokhoz és zsanérokhoz. Másodszor kiszedi a tartócsavarokat, majd lehúzza a szalagkábelt a kijelzőről így eltávolítható lesz a hibás LCD kijelző. Az újat beteszi a régi kijelző helyére és visszacsavarozza a korábban eltávolított csavarokat, a szalagkábelt csatlakoztatja. Az utolsó előtti lépés a laptop kijelző tesztelése, hogy bekapcsol-e az adott notebook, ad-e képet, nincs-e pixel hiba benne, amennyiben mindent rendben talál kollégánk úgy eltávolítja a védőfóliát és visszapattintja a kijelző keretet. Ezek után pedig értesítünk téged, hogy átvehető a készüléked.

Ezen eljárás az újabb típusú készülékekre nem érvényes, mint pl. ultrabook, ahol bonyolultabb a kijelző cseréje, mivel a fejegység eltávolításához szinte teljesen szét kell szedni a készüléket.

Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis bevizsgálás során állapítjuk meg, hogy a készülék kijelző cseréjét vállaljuk vagy sem.
A készülékek állapota és szerelhetősége típusonként eltérő lehet, ezért van szükség az előzetes bevizsgálásra.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggódnál, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj kollégáinknál néhány kép mellékelésével.

Amennyiben ezt nem tudod megtenni, akkor sincs veszve minden, hiszen Magyarország bármely területéről ingyenesen be tudjuk szállítani a készüléket, igényeld meg a Hibás készülék ingyenes beszállítása szolgáltatásunkat. Kollégáink a beérkezést követően felmérik készüléked állapotát és tájékoztatnak a lehetőségekről.

- Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás
- Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Üzletünk
Budapest 1142 Ungvár köz 5 Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Üzletünk hétvégén és ünnepnapokon zárva van.
Internetes cégként a legbiztosabb elérhetőségünk.
Ügyfélszolgálat
+36-1-808-9390 H-P: 9:00-17:00
Ügyfélszolgálatunk készséggel segít, bármilyen kérdéssel kapcsolatban.
Szolgáltatások
Meghibásodott készülékét országosan ingyenesen beszállítjuk.
Üzletünk elhelyezkedése
Üzletünk
Megközelíthetőség

Elhelyezkedés:

M3 bevezető mellett párhuzamosan található az Ungvár utca. Üzletünk az Ungvár köz és az Ungvár utca sarkán, az Ungvár utca 63 közelében található meg.

Ingyenes parkolási lehetőség az üzlet mellett vagy a környező kis utcákban.

Tömegközlekedés:

62, 62A, 69 villamos - Miskolci utca megálló

5 autóbusz - Miskolci utca megálló

74, 74A trolibusz - Sárrét park megálló

Hétvégén zárva
Kártyás fizetés
Ingyenes parkolás
Több ezer
termék raktáron