Telefon töltő csatlakozó port csere

Telefon töltő csatlakozó port csere 4.000 Ft

Telefon töltő csatlakozó port csere - 4.000 Ft
Telefon töltő csatlakozó port csere - 4.000 Ft

A szolgáltatás ára: 4.000 Ft. Várható javítási idő: 1-2 munkanap

A telefon feltöltése elengedhetetlen a használathoz. De előfordulhat, hogy nem tölthető, vagy csak lassan töltődik az akkumulátor. Ekkor érdemes elsőnek megvizsgálni, hogy nem deformálódott-e el a töltőcsatlakozó. Amennyiben nem, akkor érdemes kipróbálni egy másik töltővel is, hogy kizárható legyen a töltő csatlakozó hiba. Amennyiben másik töltővel sem működik, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a töltő csatlakozóval van gond. Amennyiben ezeken túl vagy, akkor hozd be hozzánk a készüléked, hogy szerviztechnikusaink megtudják vizsgálni, hogy a töltőcsatlakozót kell csak cserélni, vagy az egész töltésvezérlő panelt.

Hogyan zajlik a javítás?
Kollégánk elsőnek egy labortáp segítségével ellenőrzi, hogy a töltést valóban nem veszi a telefon. Ezt követően szétszedi a telefont és megvizsgálja a töltőcsatlakozó portot. Amennyiben nincs rajta sérülés, akkor kiméri, hogy hol akad el a feszültség. Miután a bevizsgálás megtörtént és szerviztechnikusunk megállapította, hogy a telefonodnak DC csatlakozó cserére van szüksége. Az árajánlatot telefonon egyeztetjük veled, az elfogadást követően elhárítja a felmerülő gondot. Ezeket követően pedig ügyfélszolgálatos munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot az átvétel időpontjáról.

A panel cseréjének munkadíja 4.000 forintba kerül, ehhez még a készülék típushoz megfelelő töltő csatlakozó vagy a panel ára fog hozzáadódni.

Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis bevizsgálás során állapítjuk meg, hogy a készülék kijelző cseréjét vállaljuk vagy sem.
A készülékek állapota és szerelhetősége típusonként eltérő lehet, ezért van szükség az előzetes bevizsgálásra.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggódnál, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj kollégáinknál néhány kép mellékelésével.

Amennyiben ezt nem tudod megtenni, akkor sincs veszve minden, hiszen Magyarország bármely területéről ingyenesen be tudjuk szállítani a készüléket, igényeld meg a Hibás készülék ingyenes beszállítása szolgáltatásunkat. Kollégáink a beérkezést követően felmérik készüléked állapotát és tájékoztatnak a lehetőségekről.

- Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás
- Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Üzletünk
Budapest 1142 Ungvár köz 5 Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00
Üzletünk hétvégén és ünnepnapokon zárva van.
Internetes cégként a legbiztosabb elérhetőségünk.
Ügyfélszolgálat
+36-1-808-9390 H-P: 9:00-17:00
Ügyfélszolgálatunk készséggel segít, bármilyen kérdéssel kapcsolatban.
Szolgáltatások
Meghibásodott készülékét országosan ingyenesen beszállítjuk.
Üzletünk elhelyezkedése
Üzletünk
Megközelíthetőség

Elhelyezkedés:

M3 bevezető mellett párhuzamosan található az Ungvár utca. Üzletünk az Ungvár köz és az Ungvár utca sarkán, az Ungvár utca 63 közelében található meg.

Ingyenes parkolási lehetőség az üzlet mellett vagy a környező kis utcákban.

Tömegközlekedés:

62, 62A, 69 villamos - Miskolci utca megálló

5 autóbusz - Miskolci utca megálló

74, 74A trolibusz - Sárrét park megálló

Hétvégén zárva
Kártyás fizetés
Ingyenes parkolás
Több ezer
termék raktáron