A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Telefon és tablet érintő és kijelző csere munkadíj

Cikkszám: Telefon és tablet érintő és kijelző csere munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 3-4 munkanap

A szolgáltatás ára: 8 000 Ft

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható telefonok és tabletek kijelzőjének és érintőpaneljének cseréjét vállalja*. Telefon és tablet kijelző és érintőpanel csere költsége 8000 Ft.

*Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek kijelző vagy érintőpanel cseréjét vállaljuk vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg.

Ezért a bevizsgálás telefonok és tabletek esetében ingyenes.

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmaink lennének, úgy ajánlanánk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését egy-két kép mellékelésével tegye meg.

Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégánk beérkezés után is feltudják mérni az állapotát. Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás és a bevizsgálás ingyenes, a házhoz szállítás már 1.290 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

Az érintőpanel cseréjét csak abban az esetben vállaljuk, ha nem UV ragasztós rögzítési móddal van összeragasztva az érintőpanel a kijelzőhöz. Erről bővebb tájékoztatást bevizsgálás után tudunk adni.

Apple iPad esetében a szerelési költség egyéni, de minimum 12.000 Ft.

Microsoft Surface és Chuwi készülékeket szervizelését nem vállaljuk!

Írjon nekünk