telefon-erinto-es-kijelzo-csere-munkadij
Telefon érintő és kijelző csere munkadíj (Telefon érintő és kijelző csere munkadíj)

6 500 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Telefon érintő és kijelző csere munkadíj

Cikkszám: Telefon érintő és kijelző csere munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 3-4 munkanap

A szolgáltatás ára: 6 500 Ft

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében szervizünk személyesen készülékeket nem vesz át, csak ingyenes beszállítással, erről részletesebben lejjebb olvashat.

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható telefonok kijelzőjének és érintőpaneljének cseréjét vállalja*. Telefon kijelző és érintőpanel csere költsége 6.500 Ft.

*Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek kijelző vagy érintőpanel cseréjét vállaljuk vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg.

Ezért a bevizsgálás telefonok esetében ingyenes.

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmaink lennének, úgy ajánlanánk, hogy első körben küldjön részünkre egy emailt az info@notebook-alkatresz.hu-s email címre. Melyben egy-két kép mellékelésével érdeklődését adhatja le a készülék szervizelésével kapcsolatosan.

Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégánk beérkezés után is feltudják mérni az állapotát. Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás és a bevizsgálás ingyenes, a házhoz szállítás már 990 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

Az érintőpanel cseréjét csak abban az esetben vállaljuk, ha nem UV ragasztós rögzítési móddal van összeragasztva az érintőpanel a kijelzőhöz. Erről bővebb tájékoztatást bevizsgálás után tudunk adni.

Tablet kijelző cseréről itt olvashat!

Microsoft Surface készülékeket szervizelését nem vállaljuk!