A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Telefon és tablet érintő és kijelző csere munkadíj

Cikkszám: Telefon és tablet érintő és kijelző csere munkadíj

Vásárold meg új webáruházunkban: Telefon és tablet érintő és kijelző csere munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 3-4 munkanap

A szolgáltatás ára: 8 000 Ft

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható telefonok és tabletek kijelzőjének és érintőpaneljének cseréjét vállalja*. Telefon és tablet kijelző és érintőpanel csere költsége 8000 Ft. *Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek kijelző vagy érintőpanel cseréjét vállaljuk vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg. 

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni. Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmai lennének, úgy ajánlanánk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését egy-két kép mellékelésével tegye meg. Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégáink beérkezés után is feltudják mérni az állapotát.

Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás és a bevizsgálás ingyenes, a házhoz szállítás már 1.490 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni. Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

Az érintőpanel cseréjét csak abban az esetben vállaljuk, ha nem UV ragasztós rögzítési móddal van összeragasztva az érintőpanel a kijelzőhöz. Erről bővebb tájékoztatást bevizsgálás után tudunk adni. Apple iPad esetében a szerelési költség egyéni, de minimum 12.000 Ft.

Microsoft Surface és Chuwi készülékeket szervizelését nem vállaljuk!

Hasonló termékek

Hírek

Segíthetünk?