telefon-hatlap-csere-munkadij
Telefon hátlap csere munkadíj (Telefon hátlap csere munkadíj)

4 001 Ft

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Telefon hátlap csere munkadíj

Cikkszám: Telefon hátlap csere munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 2 - 4 munkanap

A szolgáltatás ára: 4 001 Ft

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében szervizünk személyesen készülékeket nem vesz át, csak ingyenes beszállítással, erről részletesebben lejjebb olvashat.

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható telefonok hátlapjának cseréjét vállalja*. Telefon hátlap csere költsége 4.000 Ft.

*Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek hátlap cseréjét vállaljuk vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg.

Ezért a bevizsgálás telefonok esetében ingyenes.

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni.

Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmaink lennének, úgy ajánlanánk, hogy első körben küldjön részünkre egy emailt az info@notebook-alkatresz.hu-s email címre. Melyben egy-két kép mellékelésével érdeklődését adhatja le a készülék szervizelésével kapcsolatosan.

Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégánk beérkezés után is feltudják mérni az állapotát. Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás és a bevizsgálás ingyenes, a házhoz szállítás már 990 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

A hátlap cseréjét csak abban az esetben vállaljuk, ha nem UV ragasztós rögzítési móddal van összeragasztva a hátlap a készülék házához. Erről bővebb tájékoztatást bevizsgálás után tudunk adni.