A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Telefon hátlap csere munkadíj

Cikkszám: Telefon hátlap csere munkadíj

Javítás helyszíne: Szervizünkben, Várható munkaídő: 2 - 4 munkanap

A szolgáltatás ára: 4 001 Ft

Szervizünk a notebook-alkatresz.hu webáruházban megtalálható telefonok hátlapjának cseréjét vállalja*. Telefon hátlap csere költsége 4.000 Ft. *Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis a készülékeket bevizsgálás után tudjuk megállapítani, hogy annak a készüléknek hátlap cseréjét vállaljuk-e vagy sem. Ennek egyszerű oka, hogy a szervizelésre szánt készülék állapotáról mind addig nincs információnk amíg az állapotfelmérés nem történt meg.

Állapotfelmérést személyesen üzletünkben tudjuk vállalni. Abban az esetben, ha távolság miatt aggodalmai lennének, úgy ajánlanánk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését egy-két kép mellékelésével tegye meg. Amennyiben ezt nem tudja megoldani, akkor sincs semmi veszve, mivel Magyarország bármely területéről ingyenesen betudjuk szállítani a készüléket és kollégánk beérkezés után is feltudják mérni az állapotát. Fontos megjegyezni, hogy a beszállítás és a bevizsgálás ingyenes, a házhoz szállítás már 1.490 Ft költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.

Ingyenes beszállításról bővebben itt olvashat: Ingyenes beszállítás

Bevizsgálásról bővebben itt olvashat: Bevizsgálás

A hátlap cseréjét csak abban az esetben vállaljuk, ha nem UV ragasztós rögzítési móddal van összeragasztva a hátlap a készülék házához. Erről bővebb tájékoztatást bevizsgálás után tudunk adni.

Hasonló termékek

Hírek

Segíthetünk?