A kiírásokról
A weboldalon szereplő árak, képek és információk csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, melyről előzetesen tájékoztatjuk a vásárlót. A webáruházban szereplő rendelhető termékeknél - melyek nincsenek raktáron - az utolsó ismert árak jelennek meg, melyek azóta változhattak, erről a visszaigazoláskor tájékoztatjuk az ügyfeleinket.
A megrendelés kizárólag az SMA Rendszerház Kft. ügyintézőjének a visszajelzése után tekinthető visszaigazoltnak! Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!
- Minden termék esetében fel van tüntetve a beszállítóink által nyújtott várható beszerzési idő. Ezen dátumok tájékoztató jellegűek, a beszerzési idő változtatására jogot fenntartunk.

Bővebb tájékoztatás az AFSZ-ben
A termék raktáron van

"Szaküzlet készleten" felirat zöld színnel - A termék raktáron van, személyesen rendelés nélkül* is, akár azonnal átvehető**.

"Központi raktárkészlet" felirat zöld színnel - A termék raktáron van. Személyesen átvétel csak a rendelés átvételének visszaigazolását követően lehetséges.

Munkanapokon 13 óráig beérkező rendeléseket aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

Bővebb tájékoztatást a várható átfutási időkről a termék oldalán a Készletinformáció, átvételi lehetőségek linkre kattintva tájékozódhatunk.

Termék raktáron bemutató kép 1
Termék raktáron bemutató kép 2

*Online leadott rendelés hiányában, a terméket lista áron tudjuk biztosítani.
**A weboldalunkon leadott rendeléseknek biztosított elsősorban a raktárkészlet.

A termék nincs raktáron, de rendelhető

"Rendelésre" felirat piros színnel - A termék nincs raktáron. Amennyiben a termék rendelkezik árral, akkor rendelésre tudjuk beszerezni*. Az érkezés várható idejéről a termékoldalon a Készletinformáció, átvételi lehetőségek linkre kattintva tájékozódhatunk.

Termék nincs raktáron bemutató kép 1
Termék nincs raktáron bemutató kép 2

*A beszerzési idő és a kiírt ár is tájékoztató jellegű. Mindkettő változtatására a jogot fenntartjuk. A termék beszerezhetőségéről, csak is a beszállítóink visszaigazolását követően tudunk információt adni, de bármikor visszamondhatja a teljesítést. Ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ilyen esetekben értesítjük az ügyfelet, ha van alternatív megoldás, arról javaslatot teszünk.

A terméknek ismeretlen az ára

Olyan termékek esetén, ahol a "Nincs ára" felirat látható, akkor még a termék beszerezhetőségéről nincs információnk. Amennyiben érdekli a termék és szeretné tudni, hogy mikorra és mennyiért tudnánk berendelni azt, akkor leadhatja érdeklődését írásban az 'Érdeklődöm' gomb megnyomásával. Itt egy rövid űrlap kitöltése után a rendszerünk üzenetet küld a beszerző kollégánknak és miután lekérte az árakat beszállítóinktól ő maga fogja elküldeni az árajánlatot e-mailben.

Termék érdeklődés bemutató kép 1
Termék érdeklődés bemutató kép 2
Szállítási dátum megjelenítése
Minden termék esetében fel van tüntetve a beszállítóink által nyújtott várható beszerzési idő. Ezen dátumok tájékoztató jellegűek, a beszerzési idő változtatására jogot fenntartunk.

Termék várható érkezése bemutató kép
Segíthetünk?